Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje z kolegą

Polecane posty

Gość gość

Znamy się od grudnia (poznalismy sie na sylwestrze), ale nie spotykalismy sie parę miesiecy. On odezwal sie i spotykamy sie juz od miesiaca. Na początku naszych spotkan zaoferowałam mu tylko kolezenstwo, nic wiecej... On się zgodzil, ale na spotkaniach bardzo mnie podrywa, mowi komplementy, robi wszystko dla mnie co ja chce, ostatnio nawet doszlo do pocałunku, czesto mnie obłapuje. Mówi o sobie ze on jest porządny facet, chodzi do kosciola itp. Zaproponował mi wspólne wakacje nad morzem. Mowi ze zrobi wszystko aby mi sie spodobalo i w kazdej chwili mozemy wracac jezeli cos mi nie spasuje. Zapytal tez czy rodzice nie beda robic problemu ze jade z kolea ktorego nie znaja. Nie wiem co mam o tym myslec? Czy jemu nie chodzi o seks? Moze liczy na cos... Czy mam sie zgodzic na takie wakacje? Ja mam 21 lat a on jest 5 lat starszy

Gość gość
nie wiem czy chodzi mu o seks, ale na pewno chce cie poderwać

Gość wiktoria741
A może pojedziecie do Warszawy? Znalazłam fajny hotel na http://www.hotelponiatowski.pl/ Bardzo mi się podoba jego wystrój i ogrody wokół:) Chciałabym tam jechać z rodziną na urlop ale nie wiem kiedy dokładnie będę miała wolne:/