Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cierpię z powodu męża, nie ma już siły

Polecane posty

Gość gość
gość super ktoś prawda jest taka, ze mądra i szanująca się kobieta bez problemu znajdzie wartościowego mężczyznę i jej tan cywilny nie ma znaczenia. Żeby jeszcze nie było tak, że autorka wróci z tych czasów z fajnym facetem u boku, czego jej życzę z całego serca. Należy się kobiecie za te cierpienia. Dopiero głupiutkiemu mężowi szczena opadnie :D

Gość gość super ktoś
No nie. Myślę, że Autorka tak szybko nie będzie się pocieszać, bo teraz kompletnie nie ma do tego głowy, a dodatkowo może wpaść z deszczu pod rynne. Powolutku, pomalutku, na razie udac się po leki antydepresyjne do lekarza, inne - doraźne mieć przy sobie, np. w przypadku kolejnego ataku nerwicy. A potem zobaczy co i jak. Zycie samo zweryfikuje ta sytuację ;-)

Gość gość
gość super ktoś dziś Co zobaczy Sedzia to się okaże, my znamy tylko jedna stronę medalu. Autorce zycze powodzenia, już o tym pisałam usmiech.gif xxxxxxxxx a co może sędzia zobaczyć? autorkę i jej przygłupiego mężusia :D:D

Gość gość super ktoś
Myślę, że Sedzia nie będzie patrzyl na ich wygląd, tylko wysłucha co i jak, bo każdy ma prawo głosu :-) :-)

Gość gość
gość super ktoś tu nie chodzi o żadne pocieszanie się tylko o godne życie u boku zrównoważonego psychicznie mężczyzny i jak najdalej od wariata.

Gość gość
jakiego wariata wybrala takiego ma :-D :-D

Gość gość
Gość super ktoś czy ty masz coś z głową nie teges? Sędzia wysłucha zrównoważonej psychicznie autorki, która opowie co wyprawiał meżulek i narwanego męża, który zapewne będzie się miotał i robił z gowna problem, tak jak robi to obecnie. To wystarczy

Gość gość super ktoś
Gościu, no ale co Ci chodzi? Przeciez ten tak zwany "wariat" sam się oddalił ;-)

Gość gość super ktoś
Gościu z moja głową wszystko "teges" . Nie moja sprawa co oni będą opowiadac w sadzie, ja się na tym nie znam :-) To ich zycie i niech robią co chcą :classic_cool:

Gość gość
no właśnie :-D :-D popieram :-D :-D

Gość gość
Wolę pisać tu na forum o tym jaka matka Kuby jest j**nięta i jak mu zryla psychikę (bo moglby być z niego normalny facet gdyby nie to ) niż jechać do niej i jej obic facjate a Wy zobaczylibyście mnie w tvn. xxxx Tu nie pisze jak zrownowazona, dojrzala kobieta :-o moze miala zly dzień .

Gość gość
gość super ktoś zauważ,że mąz autorki nie pracuje, nie łoży na utrzymanie rodziny, nie pomaga w pracach domowych, nie potrafi rozmawiać z zoną, wybucha nieuzasadnioną złością, wrzeszczy, krzyczy, zastrasza, szantażuje. do tego zwiał z domu, porzucił małżonkę, bo mu teść prawdę w oczy powiedział, ze powinien wziąć się za robotę, a nie pierdzieć w stołek i nie chce wrócić. tylko i włącznie on się przyczynił do rozpadu małżeństwa, bo to przez jego lenistwo i niechęć do podjęci jakiejkolwiek pracy, oraz pomocy w domu mąż z zoną nie mogli zamieszkać we własnym mieszkaniu, bez pomocy rodziców autorki.

Gość gość super ktoś
No dobrze, niech będzie. Jej maz to len, obibok i kretacz, ale Autorka wiedziała w co się pakuje, bo miała sporo wątpliwości już przed slubem, ale weszla w ten układ na własne zyczenie. Teraz tylko do siebie może mieć pretensje, bo nikt ja na sile do ołtarza nie ciągnął. Było, minęlo. To ich życie, niech robia z nim co cha. Ja już napisałam co powinna zrobić wg mnie i jej decyzja czy weźmie to pod uwagę czy nie :-)

Gość gość
Wolę pisać tu na forum o tym jaka matka Kuby jest j**nięta i jak mu zryla psychikę (bo moglby być z niego normalny facet gdyby nie to ) niż jechać do niej i jej obic facjate a Wy zobaczylibyście mnie w tvn. xxxx Tu nie pisze jak zrownowazona, dojrzala kobieta pechowiec.gif moze miala zly dzień . x A co ma pisać, że ma super teściową co rozpieprzyła jej małżeństwo?

Gość gość
gość super ktoś mąż autorki przed ślubem pracował, po ślubie przestał i nie do końca autorka widziała w co się pakuje, bo nie jest jasnowidzem i nie mogła przewidzieć, że jej mężowi znudzi się małżeństwo po kilku miesiącach.

Gość gość
Frustratka dalej jeczy

Gość gość
Noooo taaaaaaqk, najlepepiej zrzucić winę na teściówkę :-p

Gość gość
11.20 ty też byś pewnie jęczała, gdybyś była na miejscu autorki i pewnie nie raz jęczysz tu w weekendy i święta :D

Gość gość
To wieeeeeeeeeeeeeelkaaaaaaaaaa frustracja brac za meza chłopczyka.

Gość gość
oj tam oj tam bez przesady :-D ona jeczy jak ma udany sex ze swoim chłopem :-D

Gość gość
>Noooo taaaaaaqk, najlepepiej zrzucić winę na teściówkę jezyk.gif< a czemu nie skoro wychowała nienormalnego synka :D

Gość Zain
Autorko, niestety musisz zacisnąć zęby i nie próboj kontaktu z mężem . Nie teraz kiedy jesteś w złym stanie psychicznym, ktoś dobrze Ci poradził żebyś pojechała , Odpoczęła i zdecydujesz co dalej po powrocie . Powodzenia :) Wszyscy " goście " dajcie sobie jakies nicki bo oczopląsu mozna dostać :o

Gość gość
AUTORKO CO PORABIASZ ??????????

Gość gość
ZAIN ZALOZ OKULARY, albo wylecz zacmę :-o

Gość gość
gosciu - normalna kobieta nie bierze slubu z nienormalnym facetem, proste.

Gość Zain
Gimbaza juz po szkole ?

Gość gość
Nie :-D A ty? :-D

Gość gość
Gościu z godz. 11.29 ale maż autorki nie miał na czole napisu NIENORMALNY i żółtych papierów też nie posiadał. Widocznie jego matka nie dopełniła swoich obowiązków :D:D

Gość gość
Gościu z godz. 11.29 ale maż autorki nie miał na czole napisu NIENORMALNY i żółtych papierów też nie posiadał. Widocznie jego matka nie dopełniła swoich obowiązków :D:D

Gość gość
Wiem, że go kochasz-mąż. Ale czasem warto zdjąć klapki z oczu i spojrzeć na sytuacje z racjonalnej strony. On się już nie zmieni-NIGDY!!! Jeśli teraz nie ma ochoty napalić w piecu lub skosić trawy, to nie łudź się, że jak pojawi się dziecko to do niego wstanie w nocy lub przewinie- wszystko będziesz musiała sama zrobić!!!! Taka osoba jest jak pasożyt. Rozumiem człowiek czasem jest zmęczony i nie ma ochoty na nic, ale nie notorycznie, bo on już wykorzystuje swoją pozycję i dobre serce Twoich rodziców i Cb. Ja bym jak najszybciej go pogoniła, może to bo życia nauczy. Jesteś jeszcze młoda i możesz sobie życie ułożyć a nie zmarnować go na utrzymywaniu darmozjada pracując za niego na dwa etaty. Zastanów się co będzie jak rodziców zabraknie i nie będzie miał kto drewna narąbać. A jego mamusi to typowa teściowa z kawałów. Nigdy Ci nie pomoże znam taką jedną i od dawna z daleka się od niej trzymam- nie mam zszarganych nerwów i jestem szczęśliwsza, niż w tedy kiedy słuchałam tych wszystkich bezsensownych głupot. Życzę powodzenia!