Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka jest psychiczna

Polecane posty

Gość gość

Znęcała się nademną od kiedy pamietam. To osoba podła, fałszywa. Namawia i przeciwstawia całą rodzinę przeciwko mnie. Nie pracuje ja zapierwdalam w domu. Nie wychodzie bo mi nie pozwala. Ucze się bardzo dobrze ale nie za dobrze. Zmusiła mnie siłą na pójście na 100dniówkę. Na jej nieszczeście poszłam z chłopakiem z którym się związałam. Kiedy zauważyła moje szczeście zaczeło się istne piekło. Wyzywanie, bicie, zmuszanie do pracy fizycznej mimo, że jestem chora od urodzenia na kregosłup i nei wolno mi dzwigać itp. Nazywa mnie kurwą i dziwką ćpunką tak samo mojego chłopaka. Widuje się z nim raz na tydzień, nie chodze na imprezy NIGDZIE. Całe dnie spedzam w domu na słuchaniu jak sie puszczam. Ostatnio wyśmiała mnie publicznie za to jak tańczyłam na 100dniówce... Od 2 miesięcy mam silne bóle głowy i zawroty. Z każdym dniem jest coraz gorzej. W trybie natychmiastowym dostałam skierowanie do neurologa i na tomograf. Bardzo możliwe, że mam guza mózgu albo inne świństwo. Niestety kolejka na tomograf to pół roku i to w innym województwie bo w naszym szpitalu nie ma sprawnego. Mama powiedziała że w dupie ma to że jestem chora i nie zapisze mnie. Sama nie pojade, nie mam pieniedzy nawet na autobus. Moi rodzice śpią na kasie jednak nie chca nawet zawieść mnie do tego szpitala zebym zapisała się na badanie. Prywatny tomograf kosztuje 500zł. Tyle ile moja mama wydaje na buty. ...chyba nie musze mówić nikomu że jestem warta mniej niż jej markowe buty..

Gość gość
nie za dobrze dla niej oczywiście