Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham przyjaciela

Polecane posty

Gość gość

wiem ze to bezsensu, spotkałam się z moim przyjacielem dwa razy, za każdym razem całowaliśmy się, poszczał mi piosenkę Biały miś, myślicie ze w ten spośob chciał mi coś powiedzieć, ze czuje do mnie coś wiecej nż tylko przyjaźn? prosze o radę. nie chce sobie robić nadziei...

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak przyjazń między kobietą a fecetem...prędzej czy pózniej któraś ze stron się zakocha ...ale być może będzie udawała,że to tylko przyjazń...

Gość gość
z wielu powodów nie możemy być razem..on jest skryty..ale gdy puszcza mi ta piosenkę..robię sobie tyle nadziei, a potem nadchodzi świt i wszystko pryska..:( chciałabym z nim o tym porozmawiać. ale nie chcę się narzucac...chciałabym żeby to on zrobił pierwszy krok. co z tego że się spotykamy raz na miesiąc lub raz na dwa tygodnie, zawsze kończy się to tym samym, pocałunakmi, dotykiem...boze gdy on mnie dotyka to wiem że niczego więcej w życiu mi nie trzeba! poporostu rozpływam się, mam wrażenie ze to nie może byc prawdą! czy tez tak macie? czy to znaczy ze go kocham? a on? napewno czuje jak reaguje na jego pieszczoty...

Gość gość
być może udaje, on ma dziecko, ja mam dziecko i partnera z którym nie czuję się szczęsliwa. :(tak tak to prawda.

Gość gość
rozkochał mnie w sobie...chyba nigdy nikogo tak nie kochałam...

Gość gość
,,,,