Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StrachliwyJaś

Jakich kobiet się boicie?

Polecane posty

Gość StrachliwyJaś

Ja boję się kobiet mądrych i ładnych. Jak jest piękna, to fantastycznie, ale jak do tego jest kompetentna i na wysokim stanowisku to spinam się jak agrafka. Też tak macie czy mam jakiś problem ze sobą? ;) Poznałem kilka dni temu fajną babeczkę - śliczna, młoda i do tego szefowa dużego przedsięwzięcia. Po kilku drinkach całkiem luźno z nią rozmawiałem a na drugi dzień bałem się jej jak ognia.

Mnie takie kobiety najbardziej "kręcą" :) . Życie zawodowe i życie prywatne, to dwie różne strefy. Czasami zazębiają się i wtedy trzeba iść na kompromis. Nie mam kompleksów przed kobietami sukcesu. Za to nie wyobrażam sobie spędzenia życia z głupią i prymitywną kobietą :( .

Gość gość
Inteligentnych i niebanalnych

Gość StrachliwyJaś
Dzięki chłopaki! ;) Ja też uwielbiam takie kobiety, ale nie mogę przejść tej bariery. Chyba się obawiam, że taka kobieta mnie odrzuci, a to by uraziło moją dumę. Myślicie, że gdybym się do niej odezwał (mam namiary, współpracowaliśmy ze sobą) to by wyglądało bardzo źle. Nie mogę sobie podarować że zachowałem się jak dupek ;( Ewidentnie dało się wyczuć miętę ;)

Gość Zdichi
A ja to się boje takich pewnych siebie, ordynarnych lasek. Nigdy nie mógłbym być z kimś takim.

Uważasz, że kobieta sukcesu musi być ordynarna ??? To raczej cech zakompleksionych, przygłupich wieśniar z kilogramami tapety na... twarzy :( .

Gość gość
Chlopaki, a czemu wielu facetów wybiera tapeciary z dobra figura, glupie jak but i ubierajace sie jak bezguscia?

Gość gość
"ubierające sie jak bezguscia" LOL ty myslisz ,ze wybieranie dziewczyny to konkurs na najlepiej ubraną? śmieszna jesteś

Gość gość
No jasne ze tak. Mozna nie miec pieniedzy a wygladac przyzwoicie, mozna miec pieniadze i wygladac jak doda za dawnych czasów. Jak mozna nie oceniac ludzie po ubiorze :o Obudz sie czlowieku :) Przeciez ubiorem cos sie reprezentuje. Widac co twoje byle jak i obecne dziewczyny reprezentuja.

Gość gość
tobie nawet Gucci nie pomoże, faceci prawie w ogóle nie zwracaja uwagi na strój, to własnie baby myślą, że to ma jakieś znaczenie, zouza w gucci jest nadal nieatrakcyjna