Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamentówa20

Błagam o odpowiedź

Polecane posty

Gość diamentówa20

Witam. No więc okazało się że to była pozamagciczna ciążą i 15kwietnia miałam zabieg. Łyżeczkowanie jamy macicy no i po5tyg dostałam okres i teraz z tego wychodzi że 5miałam ovugość6co czułam to. No i tak myślę3kochałam się do końca a dzisiaj ból sutkiów jest nie do zniesienia i jak zdejme stanik to bolą mnie te piersi myślę czy to możliwe żeby być w ciąży bo za1razem też miałam ale nie odczułam tego odrazu a bynajmniej nie zauważyłam a w6tyg to już bolało ma maksa aż do. Poronienią więc co jest grane kiedy test czy coś:-(błagam o odpowiedź

Gość gość
Belkot, nie da sie tego czytac. Nawet jakbym chcia.a ci cos sensownego odpowiedziec to nie wiem o co ci chodzi.

Gość gość
Właśnie też za wiele nie rozumiem

Gość gość
Krótko mówiąc czy jak3teraz się kochałam to jak5górą6miałam owulacje. To czy jest możliwe abym była w ciąży i czemu już bolą mnie piersi proste

Gość gość
Wytrzeźwiej, a potem napisz jeszcze raz.

Gość gość
15kwietnia zabieg 20maj dostałam jakoś tak okres i teraz pytanie czy mogę być w ciąży seks w12 13 dniu cyklu. Bolą mnie sutki i piersi jak w1ciąży.

Gość gość
tez nie rozumiem

Gość gość
A lekarz nie zalecił odczekać z zachodzeniem w ciążę?

Gość gość
Moze dla ciebie to proste ale jak sie czyta kogos kto nie wie co to spacja, nie uzywa znakow przystankowych to chocby nie wiem jak sie skupil nie zrozumie o co ci chodzi. Z ostatniego postu zrozumialam - nie wiem czy dobrze - ze kochalas sie 5 czy tam 6 czerwca. Jesli tak to nawet gdybys w tym cyklu zaszla w ciaze objawy sa niemozliwe. Prawdopodobnie to owulacja lub zwyczaje PMS.

Gość gość
Wypraszam sobie jak mam być obrażana to dziękuję bardzo akurat jestem osoba nie pijąca i pisze ma telefonie więc ortografią i słownik T 9 robia swoje :-/

Gość gość
To wylacz TG - skoro tak znieksztalca nasz ojczysty jezyk

Gość gość
Nie rozmawiałam o tym wyszłam tego samego dnia od zabiegu ze szpitala i od tamtej pory mnie tam nie było. Przepraszam za błędy aczkolwiek ma telefonie nie bardzo to idzie jak ma komputerze ale nie o tym bd pisać. Pytanie było inne. Ok może za wcześnie właśnie dlatego stąd moje pytanie. A nie mam psmg bo bym się teraz nie zastanawiała co to za ból.

Gość gość
Naucz się pisać z telefonu, albo pisz z komputera. Przestań wstawiać cyfry, używaj spacji itd. I formułuj pełne zdania, a nie jakieś ogryzki, z których nic nie wynika.

Gość gość
Widzę że ma forum o ciąży itp wypowiadają się ludzie ma temat ortografii hm... Żałosne to skoro dziewczyna pyta o co innego ale ok... Moim zdaniem najlepiej zrobić bete to najszybszy sposób i ściągnie zakłopotanie :-D pozdrawiam

Gość gość
Dowiem się pomocy :-(

Gość gość
Autorko, nie obrażaj się.. Po prostu Twoja wypowiedź jest "nieczytelna". Problemem jest nie tyle słownik, T9, ile chaotyczność. Powinnaś wolniej pisać i zwracać na to uwagę.

Gość gość
Nie obrażam się. Wszystko ok. Może maja rację. Tyle. :-Dale nie umniejsza to faktu że ta dyskusja weszła ma inny tor. I nadal zostaje w punkcie wyjścia do okresu jeszcze trochę...

Gość gość
Nikt tu wróżka nie jest.nikt ci nie powie czy jesteś w ciąży. Musisz poczekać do terminu okresu,jak go nie dostaniesz,zrobić test. Innego wyjścia nie widzę. Oburzasz się,że nie dostajesz odpowiedzi na swoje pytanie.ale co tu można odpowiedzieć? PS. Też pisze z tel. I jakoś nie widzę problemu,żeby napisać zrozumiale.

Gość gość
Nie oburzam się więc wybacz. Poprostu niektórzy sa tacy co powiedzą a tacy co się wymądrzają;-) dzięki za podpowiedzi