Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszystkosiejebie

wszystko sie pieprzy

Polecane posty

nie wiem co robić, przespałam się z kolegą po ognisku byliśmy pijani( wiem że to niczego nie tłumaczy ) na drugi dzień było ok, mineło już ponad 2tygodnie i nie umiem sobie z tym poradzić wydaje mi się że wszyscy się odemnie odwrócili chociaż wątpię że ktoś o tym wie, wczoraj nie wiedzialam co ze sobą zrobić powiedziałam to koleżance ale chyba się tym zbytnio nie przejęła, nie mam nawet z kim szczerze porozmawiać ponieważ najlepsza przyjaciółka i przyjaciel są na studiach daaleko, a jedna w Anglii, cały dzień dzisiaj nie wiem co ze sobą zrobić,, jak tylko widze tego chłopaka to płakać mi się chce,

sama nie wiem może on nie chce się narzucać, po tym dużo razy mnie widział z kolegą z którym tylko sobie spacerowałam bo lubię z nim spędzać czas, ale mieszkam w malej miejscowości i wiem że już chodzą ploty że z nim chodzę

Gość gość
jakby sie nie ****** nie byloby dzieci 🖐️

Gość gość
:)

Jednego typa szczujesz, chodzisz z nim na spacery a przed innym po alkoholu od razu rozkładasz nogi. Typowa mała zdzirka. Dotarło do ciebie kim jesteś i dlatego masz zwałe. Teraz musisz dać temu, z ktorym chodzisz na spacery, inaczej będzie to źle wyglądało. Może wypij parę piwek, to łatwiej pójdzie. Pozdro, jak coś, to pisz, zawsze chętnie pomogę małym zdzirkom.