Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demoniczny kot

Jaki dywan dla kota?

Polecane posty

A wiesz że od jakiegoś czasu mój organizm nie akceptuje już mleka? Jakbym miał wypić szklankę mleka to chyba bym bełtnął, ale jeszcze kiedyś kiedy przychodziłem upalony w nocy do domu to piłem całe mleko które było - nawet nieświeże - jadłem do tego coś niesamowicie niepasującego np spaghetti i naprawdę dobrze się czułem. Dziwne? Może teraz wydaje mi się to dziwne ale wtedy mój umysł nie widział w tym nic dziwnego.

Ale gdzieś tam pisałeś, że pijesz kawę w saszetkach 3 w 1. Czyli z mlekiem, tyle że w proszku. Teraz rozumiem skąd wypłynął temat od/byt/ów.

Chodziło mi wymieszanie mleka z owocami. To jednoznacznie kojarzy się z wizytą w wc. I trzeba uważać, żeby tego i owego nie rozerwało. :D

Ale zauważ że jak wcześniej wyrzygam to nie zdąży dojść na dół, i jednak nie każdy ma biegunkę po zupie mlecznej - to zależy. Nie lubię twardych kup - frustrują mnie - gdyby można było robić zawsze miękkie ale w twardszej formie, a nie płynne oraz bez bólu brzucha to byłoby świetnie.

Gość nieprzyrodnik niefilmowy
Czy Psotna Demonica była dziś grzeczna? Od tego zależy, czy zasłuży na mleczko.

Już odpowiadam: "gdzie byś ją zrobiła? " - Nie zaskoczę cię niestety, w wc, mój drogi. Swoje całodniowe wędrówki tak planuję, aby zahaczać o miejsca użyteczności publicznej, w których są owe przybytki. x nieprzyrodnik niefilmowy, byłam grzeczna, jak zwykle. Ochoty na ptasie mleczko mi narobiłeś.

Gość gość
psychiatra dla ciebie autorze :D byłby najlepszym rozwiazniem , obawiam sie zę to juz psychoza :D :D :D a lubisz w dopsko

"nieprzyrodnik niefilmowy, byłam grzeczna, jak zwykle. Ochoty na ptasie mleczko mi narobiłeś" X To bardzo ładnie z Twojej strony. Zatem wszelkie niegrzeczności zostawiasz na później. Ptasie mleczko lubię, chociaż jem je trochę dziwnie; najpierw obgryzam czekoladę, a potem dopiero zjadam środek. Najbardziej lubię tradycyjne, wedlowskie waniliowe w deserowej czekoladzie. Żadne udziwnienia do mnie nie przemawiają. Jestem ptasiomleczkowym tradycjonalistą, konformistą i ekstremistą.

Nieprzyrodniku, też lubię to tradycyjne i tez tak obgryzam z czekolady. :D Jagoda, ale to do twojego okna leci ten zapach. Ja u siebie nic nie czuję. Ale w sumie rybkę też by się zjadło.

Możemy obgryzać razem, Ty z jednej, a ja z drugiej strony :) Finał obgryzania może być całkiem przyjemny.

W życiu. 6 lat temu kupiłem sobie we Wrocławiu na takim bazarze nierdzewne nożyczki do paznokci i do dzisiaj spisują się świetnie. Kosztowały tylko 5 zł a jest to najtrwalsza rzecz w moim życiu która użytkowana nie zużywa się, gdybym je tak zostawił to za miliard lat byłyby w nienaruszonym stanie.

Gość gość
puchaty

Gość gość
Dla kota dywan puchaty, najdroższy i najmiękkszy.