Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrażona koleżanka

Polecane posty

Gość gość

W ostatni piątek wystawiła mnie koleżanka. Nie poczekała na mnie dosłownie 1 minutę po szkole po czym pytając się jej przez smsa dlaczego nie zaczekała powiedziała że spieszy się na autobus. To wydało mi się dziwne i okropnie chamskie bo pamiętam że autobus odjeżdżał dopiero za 20 min przy czym ze szkoły na dworzec jest 15 min drogi i raczej nie możliwe aby się spóźniła. Gdy przyszłam na dworzec oczywiście ona tam już była. Ja będąc wkurzona po prostu do niej nie podeszłam tylko udawałam że jej nie widzę. Od wczoraj natomiast się do mnie nie odzywa i patrzy na mnie "wrednym" wzrokiem typu "zejdź mi z drogi suko". I tutaj czegoś nie rozumiem bo to raczej ja powinnam być na nią obrażona za to że mnie olała a nie ona na mnie jakbym to ja zawiniła. Zaznaczam od razu że wcześniej się nie pokłóciłyśmy ani nic wrednego jej nie powiedziałam, chociaż muszę przyznać, że od jakiegoś czasu okropnie mnie irytowała, ale w dalszym ciągu jej tego nie okazywałam więc nadal nie rozumiem jej zachowania... Jak myślicie co powinnam zrobić w tej sytuacji?

Gość gość
Buhahahaha