Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dbfx

seksprzyjaciel

Polecane posty

Gość Dbfx

Jestem samotną młodą kobietą... mam dosyć bycia samej, ale nie chcę związku, brakuje mi po prostu seksu... czy układ sex za sex będzie dobrym rozwiązaniem?

Gość donjuandemarco
bardzo zdawkowo piszesz. jakie masz oczekiwania, co oferujesz w zamian?

Gość gość
Tak... I nie. To ważne, żeby obie osoby były moralnie dobre i szczere w tym układzie ale także aby nie doszło do sytuacji w której jedno z was się zakochuje. Niektórzy wolą, aby dodatkiem do seksu była prawdziwa przyjaźń, inni wolą, żeby znajomość ograniczyła się tylko i wyłącznie do seksu. Wreszcie muszą być jakieś zasady w takiej relacji co do seksu z innymi partner(k)ami i co się dzieje jeśli któreś będzie zainteresowane związkiem z kimś innym. Ogółem jeśli czujesz się naprawdę sfrustrowana to spróbuj, ale przemyśl to co napisałem powyżej, zwłaszcza o części "przyjaciel" ^^

Gość gość
Czemu nie chcesz kogos poznać i się zakohać ? Wtedy sex jest piękniejszy Nawet na tym forum pod cyniczną maską wyrahowania kryją się wrażliwi ludzie.

Gość Dbfx
chciałam poznać fajnego kolegę, spotykalibyśmy się na seks, ale i nie tylko, moglibyśmy ogólnie spędzać czas. Układ czystko koleżeński-tylko, że z seksem. Nie chcę związku, bo uważam, że się do tego nie nadaję...

Gość gość
Masz prawo nie czuć się jeszcze gotowa do związku, ale uwierz mi, że różnych ludzi się spotyka i czasem coś po prostu odpowiednio się złoży i stworzysz coś ponad twoją poprzednią definicją "związku", coś co będzie działać. Dlatego nie skreślaj tej opcji kompletnie od razu ;) Cóż, w takim wypadku kwestią jest - czy w twoim otoczeniu jest już ktoś komu możesz zaufać i nie wykopałabyś go z łóżka, czy musisz znaleźć kogoś nowego.

To musisz być młoda skoro związek jest nie dla Ciebie. ...posłuchaj siebie i rób tak jak ci dusza no tutaj cipka gra

Gość donjuandemarco
ale to nieporozumienie. sex to sex. zadnego ta m pędzania czasu. jestem zapracowanym apostołem miłości . mam wiele spragnionych suchych kwiatów do ratowania

Gość gość
Witam. Nie mam czasu na związek ale mam też swoje potrzeby, więc jeśli jesteś z Warszawy, bardzo chętnie zostanę Twoim seksprzyjacielem :) Jestem młodym przystojnym brunetem :) kontakt email 2lat1@wp.pl

Gość gość
Jestem 50+,dawno po rozwodzie,mam duze libido,nie chcę związku.Spotykam się na seks.Nie ma miłosci.Jest pełna akceptacja,szacunek i pragnienie fizyczności.Jest pięknie(żadne inne zobowiązania tylko nieodparta chęć na siebie )