Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iVictoria

Dieta, ćwiczenia. Co jeszcze?

Polecane posty

Witam. Około trzy tygodnie temu postanowiłam przejść na dietę odchudzającą. Ważę 67 kg przy wzroście 170 cm. Od wakacji przytyłam 4 kg i planuję je jak najszybciej i jak najskuteczniej zrzucić. Codziennie ćwiczę, robię brzuszki etc. Ograniczyłam słodycze do minimum, staram się odżywiać zdrowo, codziennie jem owoce, warzywa... Moim celem jest 60 kg do 30 lipca. Jak myślicie? Czy to realne? Może polecacie jakąś skuteczną dietę? Niestety walczę również z cellulitem.

Gość kuszela
Ja stosuję suplement diety Slim Coffee poza dieta i ćwiczeniami i moja waga spada. Popijam codziennie 2 filiżanki zamiast kawy.

Gość gość
A co my wróżki jesteśmy?

Gość gość
Masz 50 % szans. Albo schudniesz. Albo nie. Proste.

Gość helfi
Wg mnie mega ważny jest sport i odpowiednie nawyki żywieniowe. Ja np codziennie biegam, 2 razy w tyg siłownia. Z jedzenia wykluczyłam pieczywo, staram się jeść jak najwięcej warzyw i owoców, zamiast kawy piję slim coffee, dużo się ruszam i staram się jeść jak najzdrowiej i w regularnych porach. Prosta recepta na sukces :)

Gość gość
ja mam 170 i 63 kg , chce zrzucic 3 kg w miesiac , jestem od dzis na mz

Gość onlinekspertslimcoffee
Dobry wieczór, Dziękujemy za wymienienie nazwy naszego produktu. Slim Coffee również poleca nasz poradnik ,,Tajemnica zgrabnej sylwetki" dostępny na naszej stronie www. W razie dalszych pytań, chętnie pomogę. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w odchudzaniu Katarzyna Foryś Online Ekspert marki Slim Coffee

Gość Kolastka
Ja postawiłam na bieganie i dodatkowo popijam aqua slim, który wypełnia mój żołądek i nie mam tak ogromnego apetytu jak wcześniej.

Witam! Bieganie i dodatkowo dieta to kluczowe Kolastko aby skutecznie schudnąć. Dodatkowa suplementacja taka jak Aqua Slim też będzie pomocna. AquaSlim to źródło składników ułatwiających odchudzanie i utrzymanie zgrabnej sylwetki. To także zestaw aktywnych składników uzupełniających dietę podczas odchudzania. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość Agira
Pani Agnieszko a jak stosować ten Aqua Slim?

Droga Agiro zalecane spożycie suplementu Aqua Slim to zawartość 1 saszetki (10 g), którą należy rozpuścić w 1,5 l wody mineralnej lub chłodnej przegotowanej wody i dokładnie wymieszać. Tak przygotowany napój wypijać porcjami w ciągu całego dnia. Jednorazową porcję produktu najlepiej spożyć w ciągu 12 h od jej przygotowania. Produkt może być również spożywany jako dodatek do soków. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim.pl

Gość Hnulka
Moja dieta to zmniejszone porcje posiłków. Trochę biegania . Po obiedzie slim coffee oczyszczenie. Świetny środek pobudzający trawienie i wspomagający pracę wątroby .

Gość gość
kawę Slim Coffee piję zamiast naturalnej ma aromatyczny zapach i pobudza mnie z rana do pracy a z tego co zauważyłam mam po niej mniejszy apetyt.

Gość Aszyja
Ktoś ma chęć rozpisać mi dietę? Mam 166 wzrostu i ważę 85 kg. Nie szukam jakiś spektakularnych efektów od razu tylko jakiś wskazówek, przykładowych jadłospisów żebym wiedziała mniej wiecej co i jak :)

Gość gość
to prawda w moim wieku a mam około 50 trudno zrzucić kilogramy dlatego zawsze podkręcam metabolizm ostatnio kawą jak na razie dobrze mi idzie bo czuje się lżejsza.

Gość victorya
Wydaje mi się, że połączenie dieta i ćwiczenia jest najrozsądniejszym rozwiązaniem, zajrzyj na stronę http://metasport.pl/ - tam są darmowe diety i treningi. Jeśli chodzi o gubienie kg, podobno najbezpieczniej i z gwarancją braku efektu jojo jest -1kg/tydzień, chociaż z doświadczenia mogę powiedzieć, że spokojnie nawet przy utracie 2 kg/tydz. można zapobiec powróceniu wagi.

Gość gość
i kawka na polepszenie humoru no i na zmniejszenie apetytu taki mam sposób z moją Slim Coffee.