Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietlana82

Lokata bankowa

Polecane posty

Gość swietlana82

Jaką lokatę teraz wybrać aby trochę zarobić? Mam wolne 6.500zł i chce je wykorzystać.

Gość Piotr Szymański
Szanowna Pani, zapraszam do najbliższego oddziału Open Finance. Nasi doradcy finansowi doradzą najlepszy sposób ulokowania Pani kapitału. Pomogą w wyborze najkorzystniejszej oferty lokaty spośród ofert wszystkich banków w Polsce, a także zaproponują alternatywne, równie korzystnie formy oszczędzania. Najbliższą placówkę naszej firmy znajdzie Pani na stronie www.open.pl/mapa/index.php W razie pytań pozostaję do Pani dyspozycji. Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance

Gość swietlana82
A ile kosztuje takie doradztwo w Open Finance?

Gość Gaba34
Ja nic nie płaciłam. Banki same się z nimi rozliczają. Ty nic nie płacisz.

Gość swietlana82
Gaba34 dzięki za informację. W takim razie wybiorę się do oddziału Open Finance i skorzystam z ich pomocy.

Gość luigi
Dobry oddział Opne Finance z jakimś zaufanym doradcą w Krakowie? Potrzebuję szybkiej odpowiedzi! ;)

Gość Piotr Szymański
Szanowna Swietlana82, usługi doradztwa kredytowego świadczone przez naszych doradców finansowych są całkowicie bezpłatne. Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance

Gość Mirq
luigi lista placówek na pewno jest dostępna na stronie... :)

Gość gość
to koniecznie na lokatę wrzuć kasę, ja właśnie zakładam u http://bszory.pl/ kolejną lokatę, żeby nie wydać zaoszczędzonej kasy

Gość Piotr Szymański
Szanowny Mirq, na naszej stronie znajdziesz coś lepszego, niż lista placówek ;) Zachęcam do skorzystania z interaktywnej mapy naszych oddziałów. Wystarczy wejść na stronę www.open.pl/mapa/index.php, aby w łatwy sposób odszukać najbliższy oddział. W razie pytań pozostaję oczywiście do dyspozycji. Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance

Gość annia33s
Jeśli szukacie bardzo dobrego zestawienia najlepszych lokat bankowych w Polsce to koniecznie zajrzyjcie na http://www.finmarket.pl/finanse/lokaty niesamowita strona z zestawieniem najlepszych lokat bankowych w Polsce !

Gość gość
Ja tam zawsze sprawdzam na bieżąco jak wygląda sytuacja na lokatach na https://moneye.pl/ranking-lokat-bankowych/ Jest tam ranking lokat bankowych uaktualniany na bieżąco więc wszystko jasne i klarowne :)

Gość Skoczek11
W depozycie plus w toyota bank według pewnego artykułu ktory wyczytalam jakis czas temu po 2 latach mogę mieć juz oprocentowanie równe 5.20%, więc brzmi to całkiem pomyslnie. jakos zapadlo mi to wpamieci, chyba warto obadać tę lokatę bankową w Toyocie