Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ania1986etq

Mój mąż nie chce zaprosić własnego ojca na niedzielę

Polecane posty

Gość Ania1986etq

Krótko i zwięźle, jesteśmy małżeństwem od dwóch lat. Rodzice męża są po rozwodzie, przez całe życie raczej nie nawiązali z nim głębszej relacji. Mąż w ogóle nie zabiega o kontakt z nimi, natomiast oni im się robią starsi, tym bardziej chcieliby się w pewien sposób "wprosić"... zarówno jego mama, jak i jego ojciec. A to na niedzielny obiad, a to żebyśmy przyjechali itp. Mieszkamy w odległości ok. 200 km, mąż do pracy dojeżdża, trudno nam związać koniec z końcem, a co dopiero wygospodarować czas dla siebie... problem polega na tym, że oni próbują mnie dopytać, czemu tak rzadko przyjeżdżamy itp., ja się pytam męża czy chce zaprosić ojca na niedzielny obiad, a on na to, że nie, że szkoda mu czasu... i niby wszystko jest ustalone, unikamy z nimi kontaktu, ale ja się czuje winna, jednak zupełnie nie wiem z jakiego powodu. A może powinnam przekonywać męża do kontaktu z rodzicami? Tylko, że robiłam w ten sposób długie lata i owszem jeździł, odwiedzał, ale kosztem tylu kłótni i przekonywań, że stwierdziłam, że nie warto.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować