Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Czy warto się odezwać do faceta jako pierwsza? Nie zadzwonił po spotkaniu, więc pewnie nie jest zainteresowany. Ale ja bym wolała wiedzieć niż siedzieć w niepewności. Tym bardziej że mi się spodobał. Ale z drugiej strony nie chcę wyjść na desperatkę bez godności, która się narzuca.

Gość gość
ja bym odczekała jakiś tydzień i ewentualnie zadzwoniła tak przypadkiem bo mam ochotę miło spędzić czas i czy był by zaineresowany spotkaniem a jak nie to nie . ty nie pokazujesz desperacji a on ma swobodę w działaniu

Gość gość
Poznaliśmy się przez portal randkowy, było jedno spotkanie. Teraz cisza. W weekend to pewnie z następną się umówi. Wolałabym jasną sytuację - "było ok, ale to nie to, powodzenia".

Gość gość
Wolałabym też nie stawiać go w sytuacji w której będzie zmuszony mnie spławić. Nie wiem, może się odezwie, może nie. Wydaje mi się że gdyby to miał zrobić to od weekendu już miał trochę czasu.

Gość gość
Pokręć się pod jego domem, czy blokiem, zapytaj o godzinę, następnym razem o coś innego, wymyśl coś :P

Gość gość
Nie. Może być tak, że jest bardzo zajęty, ale mimo wszystko facet zawsze wie jak wykręcić numer gdy chce się dobrać do kobiety.

Gość gość
gość 11.06.2014 Pokręć się pod jego domem, czy blokiem, zapytaj o godzinę, następnym razem o coś innego, wymyśl coś :D skreśliłbym taką desperatkę z miejsca

Gość gość
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Dam sobie spokój, widocznie nie jestem w jego typie. Mógłby cokolwiek napisać a tak cisza. Z tego co widzę cały czas loguje się na portalu, więc zapewne dalej szuka. Trudno.