Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochałam ale

Polecane posty

Gość gość

przez olanie i brak kontaktu coś wskura,owszem -wbił ostani gwoź do trumy..20.03.2014r może rozwinę z początku mi się nie podobał później zaczął ale każdy objaw zainteresowania z jego strony (choć nigdy nie było to nic nadzwyczajnego ) tłumaczyłam sobie tym że sobie coś wmawiam i tak to się toczyło,do czasu gdy przypadkowo spotkaliśmy się na portalu którego nazwy nie chcę reklamować-taki ot czysty zbieg okoliczności kóry okazał się armagedonem....wyzwiska jakie przeczytałam do dziś śnią mi się po nocach ale że to zwykły tchórz dalej przychodził do nas w odwiedziny jak gdyby nigdy nic...tak do mnie i do swojego kolegi niby w sprawach służbowych ale jednak...może po czasie się dowiedział dlaczego nie chciałam na tę chwilę w nic się angażować ale żadne to dla mnie pocieszenie nie było,jakoś to wszystko ucichło do czasu kiedy zaczął notorycznie wypisywać do mnie na gg,,ale oczywiście nie jako on-ale pod przeróżnymi nickami -danymi..wtedy ostatecznie przekonałam się że jest ''g***o'' wart...potrafił pisać ze mną jak gdyby nigdy nic rano...a wieczorem bawić się ze swoją dziewczyną w sylwestra jak gdyby nigdy nic..póżniej po 3 miesiącach milczenia==== kuba A wierz to wierz a nie to nie zerwalem nerwy wiezadla w barku 21:01 Ja He,he na masażu teraz byleś 21:04 Czy neta wywaliło,wiem teraz będzie przerwa na łączu 21:05 no tak A "zdrowie najważniejsze" reszta może poczekać 21:08 dobra,nie będzie przeszka i do dzisiaj cisza oczywiście ja jestem tą beznadziejną ma dziewczynę ale ona wieczorami jest ważniejsza stąd teksty od wywaleniu neta...barku,czy bóg wie czym jescze najgorsze jest to że ma mnie za jakąś idiotkę nie chce mi się dalej rozwijać tematu bo nie ma po co dla kogo i w imię czego ale czuję się upokorzona na maxsa że taki głupi *****cz uważa się za mądrzejszego.po tym wszystkim powinien ****** dalej swoją pannę narobic jej dzieci i krzyż na drogę..

Gość gość
najgorsze jest to że wymyślił sobie że zrobi mi dziecko nie ważne jak po białym proszku czy nie,powstrzymuje go tylko niepewność czy nie ''usunęłabym'' nie ma żadnych wyrzutów wobec mnie da niego jest wszytko ok,a rozwiązaniem całej sytuacji jest olanie i czekanie aż uklęknę i poproszę o kontakt,,,,zresztą nie wiem juz o co chodzi jakieś sugestie ??

Gość gość
nie ma nikt żadnych sugesti bo na kretyna nie liczę