Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Jaką im dać nauczkę

Polecane posty

Ludzie przez których straciłam robotę. Na razie zrobiłam sobie z nich głupie żarty. 1. Głuche telefony na telefon służbowy lub na ich komórki 2. Podanie telefonu służbowego (pracy) w internecie podpisując się ich nazwiskiem 3. Zamówiłem telefonicznie jedzenie na adres ich obecnego a mojego byłego miejsca pracy.... jaki ciąg dalszy proponujecie?

Gość gość
straszna gimbaza

A co proponujesz, jaki powinien być kolejny mój ruch. Może jakiś donos do US lub ZUS.... a zapowiadam wam będzie się działo, oj będzie, będzie.

Gość gość
hiszpanin w*********j jawornicki mitomanie :o

Gość gość
A w jaki sposób straciłaś przez nich prace?

Wszystko robiłam dobrze a oni się uwzięli na mnie i powiedzieli mi że sobie nie radzę, jeszcze dołowali mnie i kopali pode mną dołki bo była taka sytuacja. Trzeba było wpuścić 5 aut na zakład i wypuścić 8 aut, trzeba było je spisać i nikt nie przyszedł i mi nie pomógł. Dlatego nie mogę im tego podarować i już wielkie halo że sobie nie radzę.. To jest firma ochroniarska, chciałabym żeby wszyscy polecieli z zakładu ale nie wiem w którym iść kierunku.

Zresztą tam się dzieją rzeczy gdzie w normalnym miejscu nie ma prawa się dziać. Donosy, kłótnie. Przede mną wyleciały dwie osoby... też przez donosy... ja muszę to zrobić dla zasady, bo tam każdy chce być i jakieś pieniądze mieć.

Gość gość
W internecie podaj nr. tel. jako seks shop będzie zatrzęsienie.

Gość gość
psychiatra podobno też na twoje schorzenie potrafi przepisać jakiś skuteczny lek. Tylko nie wiem, czy wtedy można tak żreć jak ty ciągle żresz