Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama się mną nie interesuje

Polecane posty

Gość gość

nie mam taty, zmarł gdy miałam 18 lat, wcześnie wyszłam za mąż i wyprowadziłam się, bo nie czułam z nią więzi, zawsze byłam ta najgorsza, wybrałam najgorszego męża, itp. prawie wcale do mnie nie dzwoni, ostatnio rozmawiałyśmy w kwietniu, jest czerwiec a ona się nie odzywa ja też nie mam ochoty rozmawiać z nią kiedy zaraz w słuchawce słyszę tylko ja ja ja i nie mogę rozmawiać bo coś tam coś tam czy to jest normalne ma tak ktoś?

Gość gość1233210
To nie jest normalne ale ja mam podobnie, rozumiem cie. Moze to jakiś syndrom samotnych matek? Moja matka jest toksyczna wiec według niej ja tez wszystko robię źle. :)

Gość gość
toksyczna matka :( ja boję się żeby nie powielać wzroców

Gość gość
a podświadomie to robię ostatnio nakrzyczałam na dziecko, zamiast z nim porozmawiać

Gość larysa29
moja to samo,jak juz rozmawiamy to tylko o sobie pieprzy!!

Gość gość
Widzisz ty masz problem że mama ciebie olewa a wczoraj laska założyła temat zupełnie odwrotny że matka ją nachodzi co dnia i ma tego dosyć. Nie wiadomo co lepsze .

Gość gość
Chciałam zapytac czy Wy też tak macie. Uważam ze lepsza jest sytuacja w której mama się nie wtrąca, bo lepiej nie mieć bezpośrednio kontaktu z toksycznym rodzicem niż uzerac się z toksycznym i namolnym