Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaksiMarta

Dziwne upławy po stosunku

Polecane posty

Gość MaksiMarta

Witam, jestem załamana , ale od początku - ostatnio miałam ochotę poszaleć i wybrałam się do klubu 70.Spotkałam fajnego faceta , no i stało się....minęło klikanaście dni (to było w osttatnią sobote maja) i najpierw zaczeło mi dziwnie pachnic z broszki ,a teraz mam upławy , takie koloru mleczno-żółto-brąz. Czy to ,moze byc jakas dziwna choroba? Facet był ciemnoskóry (mówił ,że jest z Indii) , ale był czysty , pachniał ładnie. Nie wiem co robić....wstydzę się iść do lekarza

Gość gość
Za każdym raz tak szalejesz jak spotkasz pachnącego dobrą wodą faceta? Żałosna babo

Gość MaksiMarta
Nie , pierwszy raz mi się to zdarzyło. Proszę o pomoc a nie o epitety.Dodatkowo sluz stał się gesty i bardzo brzydko pachnie

Gość gość
nie ma co pytać o to tutaj na forum, nikt lekarstwa tutaj nie przepisze ani nie rozwiąże problemu w inny sposób. nie zwlekaj, nie czekaj, idź do lekarza.

Gość gość
proste,jak się daje byle komu to się łapie syfa. Powiedz to lekarzowi co napisałaś na kafie a pęknie ze śmiechu.

Gość gość
żaden lekarz jej nie wyśmieje , bo musiałby się smiać z wielu kobiet które przychodzą z podobnymi problemami po stosunkach . wystarczy pocztać tutaj na kafe , jak często takie rzeczy się zdarzają. 0 idź dziewczyno do lekarza bo pewnikiem to jakaś infekcja bakteryjna . przepisze ci odpowiednie leki i będzie po sprawie . dobrze by było zrobić tez posiew z pochwy . ale sama się nie lecz domowymi sposobami , idź do lekarza .

Gość MaksiMarta
Ale ja się wstydzę iść do lekarza... Dlaczego ja :(

Gość gość
MaksiMarta a nie wstydziłaś się rozkładać ciemnoskóremu.

Gość gość
hejka,toż to troll

Gość MaksiMarta
Rasiści jesteście , z ciemnoskórym jest milion razy leipej niż z Polakiem....Co w tym złego? Szukam pomocy , moze znacie jakiej globulki albo po prostu antybiotyk pomoże mi z tym się uporać. teraz dodatkowo pokazały się jakieś krosty , zabiję się :(

Gość MaksiMarta
Zapisałam się do lekarza na dzisiaj na 17.30 Bardzo się boję...

Gość gość
Pewnie e lepiej Martusiu,nawet jego syf jest lepszy i zdrowszy.Krosty bardziej swędzą,bo Polaka tak sobie ,żadna przyjemnośc bez objawów chorobwych.Ciekaw jestem czy na męza bedziesz polować też czarnego czy z łapanki będzie to Polak

Gość MaksiMarta
Lekarz powiedział ,że to jakaś dziwna odmiana grzyba. Jestem załamana........co robić , najlepsze jest to ,że on dzwonił do mnie dzisiaj. Wykrzyczałam mu wszystko przez telefon ,a on powiedział ,że WIEDZIAŁ ŻE COŚ GO SWĘDZIAŁO i też ma krostu!!!! Zabić gnojka to mało.

Gość gość
Nie ma dziwnych objawów grzyba:) robi się wymaz i określa bakterię i stosuje odp.antybiotyk. Widzisz jak mu się spodobało,chciał chłopaczyna powtórzyć numerek, no bo za darmo i bez zobowiązań.Ale ty lubisz czarnych więc wylecz się i jazda.

Gość gość
to jest prowo żaden lekarz nie powie, że to dziwna odmiana grzyba bez zrobienia badania, a badań nie robi się na poczekaniu wciska kit dziecko, na którego rodzice nie zwracają uwagi

Gość gość
Szkoda że się nie zabezpieczyłaś prezerwatywą różne rzeczy można złapać. Najlepiej jak zrobisz posiew z pochwy w kierunku grzybów, bakterii, rzeżączki, chlamydi i co tylko możliwe. Jeśli okaże się że nic nie wyszło to zrób sobie 7-dniową kurację probiotykiem dopochwowym invag on przywróci naturalną równowagę mikrobiologiczną i problem upławów się skończy.

Gość Fantyzia
To teraz stosuj leki, które przepisał Ci ginekolog i łykaj dodatkowo lacibios femina. To jest probiotyk, który zawiera dwa szczepy dobrze przebadanych bakterii kwasu mlekowego, o udowodnionej skuteczności działania. U mnie sprawdził się świetnie, biocenoza pochwy bardzo się poprawiła i od dwóch lat żadna infekcja intymna się nie przyplątała.