Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawic dzieci same w basenie?

Polecane posty

Gość gość

Mamy basen bestway 3 metry srednicy. Corki maja 7,5 i 4 lata. Wody nalane tyle ze mlodszej jest ciut za kolana. Myslicie ze moge je zostawic i isc nastawic pranie i ugotowac na szybko cos do jedzenia? Oczywiscie bede przychodzic co chwile i patrzec. Do tej pory siedzialam na krzesle obok basenu i nie zostawialam ani na chwile ale po kolejnym dniu i kolejnych 2 godz siedzenia juz mnie tylek boli. Potem wychodza i chca jesc a ja nie mam nic przygotowane. Co myslicie?

Gość gość
Może nas jeszcze zapytaj czy masz się podcierać ...

Gość gość
moja corka 9 lat kapie się z koleżankami, basen mam duzy, bo maja wode do brody, ale pozwalam się kapac tylko w rękawkach i ciagle zaglądam z tarasu.

Gość gość
Sory pomylilam watki mialo byc w macierzynskim ale nie ogarniam tej nowej kafeterii

Gość gość
O Boże co za matka z Ciebie :(

Gość gto 68
Starsza wyjdzie z basenu na chwilę. Z chwili zrobi się 5 minut. Tobie te 5 minut miną jak 30 sekund. Gdy wróci zobaczy siostrę leżącą plecami do góry, twarzą w wodzie. Mnie z 15 sekund, zanim krzyknie. Ty nie usłyszysz, bo właśnie pralka weszła na wysokie obroty. Pobiegnie cię szukać. Nim cię znajdzie przeminą kolejne cenne sekundy, jedna za drugą aż uzbiera się cała minuta, nim podniesiesz nieprzytomną córeczkę z wody... Takie rzeczy się dzieją. 4 latka plus 7 i pół... Wydaje mi się, że to może być jeszcze za mało. Może nie mam racji, ale tak to widzę.