Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna miała borderline

Polecane posty

Gość gość

Cały czas mówiła że mnie kocha, ja ją komplementowałem. Niestety przez cały okrez 2 miesiecy naszego związku kłóciła się ze mną o wszystko , o to że coś zrobiłem kilka miesięcy temu, co bym zrobił gdyby, o poglądy, o wszystko. Jednocześnie pisała do mnie prawie codziennie że mnie kocha i ma na mnie ochotę, że będziemy się kochać tak i tak, że chce mnie teraz, że jest napalona itp. Jak dochodziło do spotkania to już nie miała ochoty. Niestety ze związku nie wyszło bo zerwała tydzeń później. Potem ja się starałem do niej dobić ale totalnie mnie olewała i pisała że musi pomyśleć. Przez miesiąc dawałem jej i sobie nadzieję ale cały czas ona mnie chwaliła albo blzgała i wyzywała przez telefon i fb. W koncu odczytała wiadomosc w tkórej napisałem że mam ją za jakąś latawicę i dziwkę. Ostatecznie powiedziała że nic do mnie nie czuje (to samo usłyszałem tydzień wcześniej) i że pomyliła uczucia. Jak można iść z kimś do łóżka i pisać takie rzeczy a potem zrywać z dnia na dzień?

Gość gość
serio pytam, czy ktoś nie ma wrażenia że dziewczyna jest jakaś walnięta i rozchwiana emocjonalnie ?

Gość gość
Jest rozchwiana emocjonalnie. Tylko nie wiadomo czy to borderline, to by musial stwierdzic psycholog. Ale normalna to nie jest i na pewno nie jest dojrzala,

Gość rapucha
mam bardzo ciekawy elaborat na temat BPD ktorgo juz w sieci nie znajdziesz. cudem udało mi sie go skopiować parę ładnych lat temu zanim go okroili do przyswajalnej papki dla pospólstwa. jak podasz mail, przesle ci go to cobie zrobisz mały rekonesans dziewczynki

Gość gość
To jest ta dziewczyna której wyznałeś że nie podobała ci sie na początku? A później lekko się przymuszając jednak ją zaakceptowałeś ? :P

Gość gość
Nie ale widać takich historii dużo się zdarza ;p rmateo91@o2.pl z góry dzięki za pomoc

Gość gość
Trzymam za słowo

Gość gość
@rapucha bardzo liczę na ciebie w tym momencie, nie zawiedź mnie