Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foskarneta

faceci

Polecane posty

hej, nurtuje mnie jedna rzecz, nie mam się kogo poradzić, więc pisze tutaj :) Przez ostatnie pól roku spotykałm się z facetem, rzadko bo studiuje w innym mieście itd. Wiedziałam, że mu zależy pisał do mnie, proponował spotkania, zaprosił na sylwestra. U mnie nie była to miłość od pierwszego wejrzenia, trochę była obojętna itd. Od stycznia zaczął mi sie podobać, ale nie mówiłąm mu nic, chyba nawet sama przed sobą nie chciałm tego przyznać. Mieliśmy iśc razem na wesele w kwietniu, ale sytuacja życiowa mu to uniemozliwiła. Ja ostatecznie tez nie poszłam, głównie dlatego że nie chciałm bez niego, ale oczywiście jemu podałam inny powód :/ Zauważyłam, że od maja przestał do mnie pisać Itd. napisałam na fb, to odpisał, ale czułam że coś się zmieniło. Tydzień póżniej napisałam co u niego, ale nie odpisał. Nasza wspólna znajoma powiedziała mi że podobno ma inną dziewczynę. Nie wytrzymała i zapytałam go wprost. Odpisał dlaczego pytam, wtedy napisałm, że myślałm, że będzie coś między nami itd. i żebyśmy się spotkali. Odpisał, że od niedawna, ale spotyka się z inną :// i że ma nadzieję, że to nie popsuje naszych relacji. Zrobiło mi się mega przykro, ale odpisałm, że nie powinno itd. Przechodząc do sedna teraz wybiera się na wyjazd pod namioty z moimi kuzynkami i z innymi naszymi w zasadzie wspólnymi znajomymi, oczywiście jedzie z ta nową. Poza tym jest ustalone że ja tez jadę (ale nie pojadę, bo mam inne obowiązki i jasne nie chcę na to patrzeć). Czy możliwe jest jeszcze , że zalezy mu na mnie?

wiem, że to głupie ale ta nowa wysłała mu buziaka na fb, ale po jakimś czasie zniknął z jego tablicy. Może nie on nie chce się afiszować, ale momo wszystko to dziwne :P

Gość gość
Nie jest możliwe. Poza tym, nudna jesteś, ten temat już był.

Gość gość
dlaczego baby na forum maja manie rozpisywania się w tematach na pół metra?

Wiesz minęło trochę czasu ty nie okazywałaś zainteresowania, więc trudno go winić że znalazł inną dziewczynę, tak to już jest że gdy w naszym życiu pojawia się okazja na coś dobrego to musimy po nią sięgać czym prędzej nim się ulotni :) Myślę że nie powinnaś teraz myśleć w kategoriach "czy on coś do mnie czuje", jest teraz z inną i trzeba to uszanować a ciebie na pewno prędzej czy później odnajdzie szczęście.

"narodowy ci//pa " x Ciebie mężczyzną na pewno nie czyni pisanie do autorki per "dziw//ko lub pisanie "ssij szmato" ale z buractwem trudno wchodzić w dyskusję. Pozdrawiam {czesc]

teraz gdy ostro mi na nim zależy, to trudbo mi to zmieść, bo myślę, że świetnie do siebie pasujemy, ale wiem, że schrzaniłam, więc moja wina :/ szkoda, że nie powiedział mi konkretnie co do mnie czuł. Szkoda, że nie powiedział mi konkretnie, że jak nie chcę go to zacznie spotykać się z inną, bo jestem pewna, że musiał chociaż przez chwilę "kręcić" z nami dwoma jednocześnie.

Konkretnie może nie powiedział ale to było raczej oczywiste, że nie będzie ciągle sam. Jeśli bardzo ci zależy to musisz poczekać i zobaczyć czy im wyjdzie czy nie ale nie powinnaś wchodzić i mieszać między nimi bo to się dobrze nie skończy.

jak mu napisałm, że liczyłam, że coś między nami będzie. To odpisał, że on też ale miał wrażenie, że nie byłam zainteresowana. Odpisałam, że to mylne wrażenie, ale nie pomogło, bo nie odpowiedział na propozycję spotkania, więc tak jakby wybrał ją. A relacje między nami chce zachować, bo zawsze (zazwyczaj) bylismy dla siebie mili, więc jakichś powodów do ich zrywania nie ma. Myślę, że on juz chce się ustatkować, więc chyba jestem stracona :// On zmienił moje podejście do życia, z nim mogę nawet założyc rodzinę, ale juz za późno i strasznie mnie to gryzie.

Ciężka sprawa, nic już nie poradzisz. Swoją drogą ciekawe że z początku nie byłaś zainteresowana, dopiero przyszło to z czasem.

NIestety miałam jakieś klapki na oczach, chyba chciałm zrobić na złość wszystkim ciotkom, które go chwaliły, jedna powiedział, że juz lepszego chłopaka nie znajdę... wkurzło mnie to bo myślałam, że tak po mnie pojechała (ona jest specyficzna i nie wiedziałam czy to na pewno "komplement") Jaka ja byłam głupia!!!! fakt nie miałm czasu, bo teraz miałm b. ciężki rok na studiach itd. ale głupiego smsa mogłam częściej napisać. Masz racjęteraz nic nie zrobię, rozwalanie związków to chyba mnie przerasta... W końcu jakby chciał to by ze mną był, więc może ona go interesuje poważnie.

Gość gość
nie była tylko do bzykania, ale że on czekał że będę za nim latać to niestety stracił szansę. ot życie