Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy z Tychów, UWAGA

Polecane posty

Gość gość

Doszły mnie słuchy, że w Tychach, w okolicach Subli, oraz Żyrafy pojawia się pedofil. Niedawno wyszedł z więzienia, zaczepia dzieci, kilka pań już ponoć uciekało z wózkami. Pan jest wychudzony, wygląda na zaniedbanego - tyle mi wiadomo. Informacje dostałam od sąsiadów, bo mieszkam tuż przy Sublach. Przekazuję informacje, bo pogoda zachęca do spacerów no o dość wczesnych porach, kiedy innych spacerowiczów niemal brak.

Gość tyszanka anka
hej jestem z Tychów, dobrze ze mówisz :) mysle ze to taki gość który już od lat krąży pod żyrafa, taki chudy z wyłupiastymi oczami, czasem się obnazal ale nie slyszalam by komus cos zrobil. co nie zmienia faktu ze trzeba uwazac!!!

Gość gość
Nie wiem czy to ten sam gość, co krąży od lat, bo o tym, przed którym mnie ostrzegali, słyszałam, że wyszedł z więzienia (niedawno?). Typ musi mieć nierówno pod kopułą, skoro potrafi w jawny sposób zaczepiać dzieci (bo na tym został ostatnio złapany). Co za tym idzie: w mojej ocenie może być niebezpieczny:/ Pozdrawiam mamy z Tychów i życzę, abyśmy się z nim nie spotkały.