Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do panów 50 i więcej

Polecane posty

Gość gość

Panowie, chciałam zapytać jak to jest z zainteresowaniem kobietami o wiele młodszymi, w wieku 20-30 lat. czy naprawdę o tyle starszy mężczyzna, z zupełnie inną pozycją i doświadczeniem życiowym może się taka młódką poważnie zainteresować. rozumiem, że ciało, uroda, młodość pociąga, że miło popatrzeć. ale od razu wdawać się w romans? mam 29 lat. niedawno temu miałam dwie takie sytuacje, że zaprosił mnie na kawę o wiele straszy mężczyzna, po 50tce, którego wcześniej poznałam w pracy/na uczelni. nie sądzę, żeby którykolwiek z nich miałby jakiekolwiek inne powody do rozmowy ze mną, więc zakładam, że w obydwu przypadkach to było zwykłe zaproszenie na randkę. pomimo tego, że każdy z nich miał rodzinę, jeden nawet dzieci starsze ode mnie. teraz mi się podoba pan również po 5otce i zastanawiam się, czy mam szanse... czy rzeczywiście mogłabym liczyć na związek z takim? czy rzeczywiście mógłby zainteresować się na poważnie kobietą o tyle młodszą? no i jak to jest z tymi żonami? naprawdę tak bez trudu przychodzi mężczyznom zdrada?

Gość gość
i jeszcze mogę dodać - poza tymi dwoma przypadkami opisanymi wyżej - podrywa mnie jeden pan w pracy, który jest nawet po 70tce. i zastanawiam się, co sie dzieje w glowie takiego pana. czy on nie widzi, ile ma lat? i jakby to wygladalo? ja rozumiem, że jestem atrakcyjną kobietą, ale jednak podrywanie kobiety o ponad 30 lat młodszej zakrawa o brak wyobraźni... nie? więc jak to jest? co on sobie myśli? czy może wydaje mu się, że cały czas ma 25 lat?

Gość gość
zdrada- tak, ale rzucenie żony - juz nie. Więc się nie łudź!

Gość gość
ale ja się nie łudzę, wcale nie chcę, żeby ktokolwiek zostawiał dla mnie żone, czy nawet zdradzał. po prostu zastanawiają mnie ci faceci. poważnie - widzą ładną, młodszą o ponad 20 lat kobietę i wystarczy że ta się raz uśmiechnie i już zapominają o żonie? naprawdę tak bez namysłu, bez żadnych skrupółów?

Gość gość
może i ze skrupułami, ale co za różnica czy z czy bez.

Gość gość
oj kochana wiem,ze to się w głowie nie mieści, ale tak jest za mną od ponad roku gania pewien pan 50lat, który świata poza mną nie widzi a też ma żonę. ja mam 30 lat. zasypuje mnie milionem komplementów, w ciągu dnia pisze co godzinę i jeszcze mu się nie znudziło co dziwne. wiem że byłby na kazde moje skinienie bo już wiele razy dał temu dowód, ale ja nic nie chcę, nei chcę go do związku ani żeby sie rozwodził, narazie trzymam dystans i śmieję się z jego podbojów, traktuję je z żartem. ale nabieram ochoty na spotkania poza pracą, bo po rpostu bardzo go polubiłam, a seks... nie wiem czy kiedyś sie przelamię, teraz nie ma o tym mowy 'moj' zupełnie totalnie nie przejmuje sie żoną, ja mu ciągle o niej mówię i przypominam mu, ale on sobei z tego nic nei robi. współczuję jej że ma takeigo meża

Gość gość
On 50 ona 30 idealne polaczenie do lozka.

Gość gość
kim ty jesteś? wiesz,że ma żonę a mimo to nie przeszkadza ci to on ma ją gdzieś,i to tez ci nie przeszkadza?-czy nie widzisz,że traktuje kobiety instrumentalnie? jestes kolejną do gnojenia przez niego

Gość gość
chodzi za dziewczyną od roku i nie reaguje na jej przypomnienia o zonie, to ja się nie dziwię, że ta traci zahamowania. to malzenstwo to najwidoczniej i tak juz fikcja, i jak nie z tą, to z inną zdradzi.

Gość gość
niesamowite to jest, ze tak starsi panowie dzialaja. traca rozum z wiekiem czy co.