Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda 25

Ślub cywilny 23.08.2014 jak się do tego zabrać??

Polecane posty

Gość jagoda 25

Witam drogie Panie. Otóż wczoraj zarezerwowaliśmy z Narzeczonym termin ślubu na 23.08.2014 Ślub wyszedł bardzo spontanicznie i tak naprawdę to przed wczoraj się dowiedziałam o tym, że będę w tym roku mężatką usmiech.gif Niestety nigdy nie brałam udziału w przygotowywaniu ślubu i małego przyjęcia weselnego (nasze będzie na ok 20 osób, będzie to obiad + kawa z tortem) Także nie wiem w co ręce włożyć... Od czego zacząć? Kiedy się wybrać rozdać zaproszenia? Jaka suknia ślubna ? Biała ? Długa? Krótka ? Macie może jakiś spis takiego 'ekspresowego' ślubu ?? Co i jak ? Pomóżcie proszę....

Gość gość
ja mialam slub na 40 osob, znalazlam normalnie lokal maly gdzie placilam od talerzyka- w cenie byly 3 dania cieple, przystawki, wedlinka, owoce, ciasto , tort, salatki tak normalnie jak na weselu ale mniej, do tego wynajelam dj-a, slub byl na 14. do slubu jechalismy swoim autem, ja mialam suknie dluga z gorsetem w kolorze ecri i bieli, kwiaty i kwiat we wlosach, dodatkowo wynajelam fotografa ktory nam zrobil fotki w trakcie uroczystosci. Zaproszenia mozesz kupic gotowe, wystarczy wpisac dane. Bawilismy sie do polnocy, lepiej niz na nie jedynm weselu i byly tez tance.

Gość gość
Przestać pitolić głupoty, nie porównuj lepszej zabawy na przyjęciu do zabawy na weselu, chciałaś się pochwalić ok. Nie wyszło Ci.