Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość gość

mam ciągle ten sam problem od 7 lat a mam 25 lat... wiecznie kupuję ciuchy... nie mogę przestać... mam szafę i komodę... powinnam oszczędzać a ja wydaję... zakupy są dobre na wszystko jak i bez powodu... pomóżcie... na psychologa mi żal kasy bo płacić za gadanie to ja dziekuję... wolę popracować nad sobą tylko co zrobić?

Gość gość
jesteś uzależniona dasz radę sama rzucic nałóg?

Gość gość
a jak to zrobić? całkowicie nie dam rady, znam swoje możliwości...

Gość gość
ja mam to samo tylko że zbieram zwierzęta i kupuję kwiaty. mieszkam w bloku i mam ponad 80 różnych zwierzaków. moja psychoterapeutka chciała mnie wysłać na odwyk. ale się nie zgodziłam. bez zwierząt nie miałabym po co żyć.

Gość gość
Do psychiatryka się zgłoś na leczenie, lekami ci zlasują orzeszka odpowiedzialnego za to zachowanie :P

Gość gość
byłam tam 5 razy, piszę całkiem serio tylko z rozpoznaniem borderline, wczesniej zaburzeń schizotypowych, też się przewinęło ChAD ale ostatecznie jest borderline... z tymi zwierzętami to tak na serio? ogólnie to jestem bardzo niezadowolona bo w głowie mam ciągle myśl co ja mam niby zrobić z wyplatą? potrafiłam już raz przepuścić całą w 1 dzień na same ubrania... także ja uważam że mam za mało kaski... żałosne wiem...

Gość gość
a dzisiaj kupiłam buty, spódnicę i koszulkę... widziałam jeszcze 2 fajne stroje kąpielowe... ech... jutro jadę do Poznania to już w ogóle, galeria sama się prosi... nie wiem co robić... żal nie wejść...