Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusssiax

Czy w Krakowie na Dworcu Głównym jest przechowania bagażu?

Polecane posty

Gość Lusssiax

Witam serdecznie. Tak jak w temacie. Zastanawiam się, czy w Krakowie na dworcu Głównym jest przechowalnia bagażu. W internecie ciężko znaleźć konkretne informacje, niby jest, ale co, gdzie i jak to nie wiem. Jeżeli ktoś się orientuje, prosiłabym o pomoc, czy rzeczywiście jest ta przechowalnia, czy jest dostępna całodobowo, czy jest jakoś strzeżona? Czy można tam bezpiecznie zostawić bagaż? I jak to wygląda cenowo? Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)

Gość gość
Kiedys byla ale to bylo dawno temu. Mysle ze musi byc. A moze poszukac jakiegos telefonu kontaktowego do PKP i zapytac?

Gość maniek32
Jest przechowalnia bagażu obok Pijalni Wódki na Szewskiej, tuż obok Rynku Głównego. luggagestorage.pl

Gość gość
ja i przechowal jak tam co masz bo posty walizek ci w srake,wsadze i dyszlem popcham :-D

Gość adamm

Przy przeprowadzce na stancję miałem problem. Czekałem z meblami, a właściciel poleciał w kulki. Wszystko przeniosłem doraźnie do magazynu http://schowaj.pl/ i całe szczęście się udało. Polecam, bo pomogli mi w naprawdę krytycznej sytuacji.