Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kogiel

Po jakim czasie w związek może najprawdopodobniej sie rozpaść?

Polecane posty

Gość gość
może facet woli laski, które go wielbią :P

Gość gość
do życia człowiek potrzebuje partnera nie narcyza

Gość gość
jeśli zranisz faceta, nawet swoją obojętnością, to jemu juz cieżko do ciebie wrócić, być może woli pozostać z nową laską, która pokazuje mu swoje uwielbienie.

Gość gość
w ogóle istniej przypadek, że dziewczyna jest obojętna na zaloty faceta, zaprasza ją to się zgadza z nim wychodzić, ale nic nie idzie w kierunku związku. On zrażony niepowodzeniem znajduje inną. wtedy tamta odzywa się i chce z nim być. Mieliście kiedys podobnie? co on zrobił?

Gość gość
jak myśli, że to ta jedyna to może do niej wróci :P :P

Gość gość
Mnie niby były olewa, ale jak sie ostatnio spotkaliśmy to był taki miły normalnie cukier, a na odchodne rzucił, żeby jeszcze sie zobaczyć i że będziemy w kontakcie. Wspomnę, że ma nową laskę. W ogóle praktycznie zamknęłam mu drzwi przed nosem. Ja nie wiem po co mu takie gierki :P Chyba myśli, że nadal lecę na niego i chce mnie zwodzić. Miałyście tak kiedyś? albo faceci, robiliście tak?

Gość gość
faceci... :P może wspomnienia wróciły albo chciał być taki "z******ty" :P

Gość gość
Teraz małżeństwa to średnio 7 lat stąd plaga rozwodów.

Gość gość
Co myśleć w takiej sytuacji: spotykałam się z facetem, kontakt chwilowo się urwał. Po czym dowiaduję się, że spotyka się z inną. Zaczepiłam go, dałam do zrozumienia, że na coś liczyłam, on stwierdza, że on też, ale myślał, że mam go gdzieś. Mimo tego nadal jest z tamtą, a teraz pisze do mnie, zaczepia. Zastanawiam się dlaczego, skoro został z tamtą.

Gość gość
Zastanawia się może czy znowu dasz mu szansę

Gość gość
Mój ex (chociaz związkiem to tego nie nazwę) pisze do mniena fb co słychac? Ja odpisuję następnego dnia. Póżniej on wchodzi na fb i specjalnie nie odczytuje moje wiadomości. Wyświetla ją po tygodniu i nie odpisuje. Nie rozumiem tej dziecinady, on ma już ok.30. Złamałam się i napisałam dlaczego nie odpisuje. To odp. bardzo miło, wrócił do planów spotkania itd. Następnie zapytał w czwartek co robię w weekend, odpisałam, że mam jakieś tam plany. ale nie odczytał tego chociaż był na fb. Pytanie do Was: czy on chce takim zachowaniem coś osiągnąć czy jest zdziecinniałym baranem, który podnosi własne ego, tym, że w ogóle sie do niego odzywam? Wspomnę, że spotyka się z jakąś laską.