Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wywróżenie płci z obrączki

Polecane posty

Gość gość

czy ktoras z Was robila i czy Wam wyszlo? Myślicie ze to działa czy to jakos psychika działa. Mi wyszlo ze bedzie corka...jest i syn(jestem w ciąży) a mezowi ze syn ma juz syna i kolejny(syn czyli nasz) nie wiem czy w to wierzyć inastawiac sie na tego syna? jakie sa wasze doswiadczenia z tym?

Gość gość
mi siostra wróżyła - wyszło pierwsza córka, drugi syn. córka ma 4 lata, syn ma się urodzić w sierpniu :) ale ja nie wierzę w to do końca bo planujemy jeszcze jednego malucha a obrączka więcej nie przewidziała :)

Gość gość
to ze planujecie nie oznacza ze bediecie mieć;) ale zycze ci zebys miała 3 dziecko :) mi wywróżono 2 dziec*****erwsza corka drugi syn, corka jest, o2 dziekcu na razie nie mysle, ale kto wie...może tez się sprawdzi...

Gość gość
Kurcze, coś w tym jest. Mi wiele lat temu, kiedy nawet nie myślałam o dzieciach ciocia wywrozyla 3 dzieci. Córkę, syna i córkę. Sprawdziło sie:)

Gość gość
Ja nie wierze w takie brednie,ale dla zabawy kolezanka mojej mamy tez mi powrozyla i zgadla :) wywrozyla ze bede miala 3 corki i mam.Dziwne

Gość gość
ja nie wierzę w takie rzeczy, tak samo jak nie można wyczytać płci z wyglądu twarzy matki, kształtu brzucha czy smaków na słodkie lub kwaśne. u nas wg mojej mamy na podstawie obrączki i gładkiej twarzy-miał być na 100% syn- nawet się o to założyła, cóż córeczka niedługo kończy 5 lat:))

Gość gość
Mnie przewidziano 5- kę , 4 córki i syn .Jak narazie mam 2 córki i wiecej nie mogę dzieci ze wzgledu na zdrowie .Zresztą trzeba mieć kupę kasy by takie stadko wychowywać :P

Gość gość
to sie robi tak: bierzesz wlos i przekladasz go przez obraczke. kladziesz obraczke na dloni a nastepnie ja unosisz. obraczka zaczyna "wirowac". jesli zaczyna krecic sie w kolko, a raczej po okregu - dziewczynka, jesli przod-tyl jak wahadło - chlopiec. jesli podnosisz i przestaje sie kreciec, ruszac czy jak tam zwal - to wiecej dzieci nie bedzie.

Gość gość
aha :) ciekawa sprawa, szczerze mówiąc jak wspominałam, pierwszy raz się spotykam z ta wróżbą, ale tez nie wierze jakoś szczególnie w jej działanie przewidujące ;) ale dla samego funu i ciekawości można zrobić, czemu nie.

Gość gość
Mnie ciocia moje męża wywróżyła 2 córki jemu też na razie mamy jedna i planujemy teraz drugą dzidzie zobaczymy