Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ze sobą zrobić, aby dobrze wyglądać?

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 lat. Ważę 93kg przy 170cm wzrostu. Nie mam kosmetyków w związku z tym ich nie używam. Tylko dezodorant. Kąpie się raz na miesiąc. Nie gole nóg, ani rąk. Każdy uwarza mnie za śmierdziela i grubasa. Jak to można zmienić? Podpowiedzcie coś bo nie mam pojęcia jak to zrobić.

Gość gość
Postaraj się zmienić. Zacznij uprawiać sport. Zmień dietę. Poczytaj na http://www.heylady.pl o poradach dla młodych kobiet. Generalnie nic straconego, a masz całe piękne życie przed sobą!

Gość Kasiunia26281
Jak na twoim miejscu bym się powiesiła! Boże takie paskudztwo! Bleee.... Grubasy nie mają prawa istnieć na tej Ziemi...

Przede wszystkim: Nie zwracaj uwagi na to co mówią inni. Wiem, że to trudne, ale zmieniaj temat bądź nie reaguj. Spróbuj nie okazywać zakłopotania. (np. Kasiunia) - Nie dołuj się. To nic nie pomoże, wypisz listę swoich zalet !!! Z twojego wpisu zdaje mi się, że masz trudną sytuację finansową... Jednak jeżeli nie masz to kup kosmetyki :). Same się nie zjawią trzeba je kupić.. Na początku zwykły krem do twarzy, rąk Może być zwyczajny Nivea (w okrągłym, niebieskim opakowaniu za 2 zł) jest dobroczynny dla skóry. Zacznij się golić, to nie boli wystarczy mydło, woda oraz maszynka do golenia :) (nie jestem za goleniem rąk, z tego względu iż włoski depilowane są grubsze oraz ciemniejsze) Kąp się częściej, a jeżeli możesz bierz prysznic. Na pewno chcesz zrzucić kilka zbędnych kilogramów.. Zacznij od zmiany diety... Jednak! Nie wprowadzaj drastycznych metod! Trzymaj się tego: - jedz pięć posiłków dziennie co 2-3 godz. - ogranicz słodycze jak możesz, nie rezygnuj jednak, rób to stopniowo - koniecznie jedz śniadanie! jest to najważniejszy posiłek dnia, może to przez niejedzenie śniadania przytyłaś? -''Napełniaj się'' pozytywną energią poprzez ćwiczenia możesz znaleźć je na you tube (bądź dumna z każdego podskoku!!) :) Jedz dużo owoców i warzyw! Wierzę w Ciebie! Trzymam kciuki ! Wszystko wprowadzaj stopniowo i wtedy gdy będziesz na to gotowa.. Życzę Ci z CAŁEGO SERCA powodzenia! Julia :) !!!!!!

Gość gość
No nieeee, ktos uwierzyć w ten wpis heheheh