Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Pisałam już tutaj kiedyś o mojej sytuacji więc tak w skrócie dla przypomnienia.. Miałam ciężka sytuację rodzinną. Ojciec alkoholik, przemoc, częste awantury. Nie czułam się tam bezpieczna. Przygarnął mnie wtedy do siebie mój starszy dobry kolega. Podzieliliśmy się obowiązkami, załatwił mi pracę w swojej firmie i bardzo pomógł. Z czasem co raz częściej i śmielej zaczął okazywać mi swoje zaloty, a ja zachowywałam się tak jak bym nic nie widziała. W ostatnie święta wielkanocne trochę razem wypiliśmy i doszło między nami do czegoś więcej. Miałam później wyrzuty sumienia. Po kilku cichych dniach odbyliśmy szczerą rozmowę. Wtedy on opowiedział mi o swoich uczuciach i zamiarach wobec mnie. Zapewniał, że nie chciał mnie wykorzystać i skrzywdzić. Powoli relacje między nami zaczęły dochodzić do normy. Jednak okazało się, że jestem w ciąży. On przyjął to pozytywnie. Obiecał, że mi pomoże oraz, że bierze odpowiedzialność za wszystko. Obecnie on się tak bardzo stara, jest czuły, dba o mnie. Głupio mi, że nie potrafię mu tego odwzajemnić, a ja? Jestem jakaś osowiała, smutna, taka otępiała i bez emocji. Nic mnie nie cieszy. Boję się.

Gość gość
nie umiesz okazywac uczuc bo Cie tego nikt nie nauczyl...daj sobie czas ...docen starania chlopaka, widac ze mu zalezy