Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana mężatka

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu w pracy poznałam fajnego chłopaka fajny miły , pomocny, życzliwy ale bardzo niesmiały. Wszystko by było super gdyby nie fakt , że ja mam meża(nie układa się nam) zadurzyłam sie w nim... w pracy rozmowy , wygłupy, w domu sms-y miałam ochotę na małą przygode tylko nie mogę rozgryzć tego chłopaka raz jest do mnie taki kochany po wygłupia sie po flirtuje, pisze'odważne" sms-y a raz jest na dystans i tak w kółko. Nie wiem czy on się obawia tego , że ja jestem mężatką? kiedyś chciałam go pocałować a on sie tak speszył, potem jak go pytalam o tą sytuacje to się wypierał "ja nie chciałem"?teraz była redukcja etatów-nie przedłuzyli mi umowy, ja rozmawiałąm z nim mówie mu tak"było miło ale się skończylo" a on "nic sie nie skończyło jak bedziesz gdzieś to napisz to się spotkamy" albo jak mu mówiłam , że nie przedłużyli mi umowy to ona "szkoda " a ja do niego bedziesz tęsknił a on "no" minęło sporo czasu a on nawet się słowem nie odezwał ., raz wysłał mi życzenia na urodziny , potem ja jemu i zapytałam co slychać a on tylko tyle napisał " przyjedz kiedyś proszę" nie wiem co mam o tym myśleć ... dał sobie spokój? co myslicie? ja pierwsza nie pisze bo nie chce wyjść na nachalną,wiem wiem jestem męzatką i to co robie nie fajne jest ale proszę wypowiedzcie co sądzicie o tym chłopaku? rozmyślił się?- bylam tylko nic nie znaczącą koleżanką? a może sobie żartował ze mnie? Kiedyś pisaliśmy na czacie chyba z 2 godziny takie odważne "teksty a potem w pracy milczał... dziwne..

Gość gość
Gościu dobitnie to ująłes...Wstyd mi za kobiety...

Gość gość
Roboty poszukaj a nie na amory sie zabieraj

Gość BeatkaZAlbatrosa
Nie ty pierwsza i nie ostatnia zakochana w innym niż mąż :-)

Gość gość
szukam ale nic nie moge znalezc