Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEBIESKIE NICKI.GDZIE SĄ?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie są te wszystkie niebieskie nicki,które jeszcze parę miesięcy temu tu pisały?Fajne kobietki z nich były,a teraz nie ma tak na prawdę z kim porozmawiać:(

Gość gość
Jest tu ktoś, kto je pamięta?

Gość gość
Pamiętam,ale nie tęsknię za nimi.

Gość gość
Poszlysmy stad,bo nie lubimy chamstwa

Gość gość
Fajne kobietki? Raczej zadufane kwoki :D Dobrze że się zmyły!

Gość gość
Toksyczna dziś pisała z gościa.

Gość gość
myślę że to efekt zmiany wersji, przez to nawet mi się tu nie chce wchodzić. beznadzieja

Gość gość
Tak to chyba efekt zmian na kafe. Od ponad 10 lat wchodze na kafe i kiedys jakos fajniej tu bylo. Ja przestalam prawie pisac po zmianie czarnych nickow na niebieskie a teraz tylko czasami napisze cos z goscia. Niestety widze ze wchodze tez poczytac coraz rzadziej bo nie ma ciekawych tematow.

Gość gość
Jedne zgłosiły się na leczenie, pozostałe rodzina wysłała :P ...po takim leczeniu przez ulicę same nie przejdą, a co dopiero kompa włączyć, coś napisać :D

Gość była niebieska
No i co, że piszemy z gościa? To tak jak wy :D w czym problem? nadal tu jesteśmy więc nie jęczcie, że taką ulgę odczuwacie, bo nadal mamy te same poglądy piszemy w tylu tematach w ilu nam się podoba tylko nie możecie nas już błotem obrzucać kulturalne pomarańczowe gościówki :D wystarczyło się pojawić po tygodniu niepisania i napisać, że taki wózek jest fajny, a inny się nie sprawdził i już się zaczynała nagonka, że znów jestem, że jestem chamska, wulgarna i pusta szmata, dziw/ka, kur/wa :( tak to wyglądało

Gość gość
Ja po zmianie grafiki wchodzę tu raz na miasiac i nawet zalogować mi się nie chce przez tą grafike. Administracja forum wszystko spieprzyla, po kiego te zmiany?

Gość gość
była niebieska otóż to! stałam się pomarańczowym gościem i już nikt sie mnie nie czepia. Ledowa tylko myślała, że odmieni oblicze kafe i konsekwentnie się logowała. Jak tylko wypowiedziała się na jakiś temat, do rzeczy to robiła się nagonka i każdy temat zasrany i popsuty, bo dyskusja z pogawędki o zupie, mleku, ciuchach, dzieciach przeistaczała się w wyzywanie led

Gość gość
Ja czekam na dagę jagę wiem że ta wulgarna ateistyczna szmata w koncu wylezie i zmieszam ją z błotem już ją znalazłam na fb niebawem udostępnię wszystkim

Gość gość
to sobi czekaj dalej na ta dage :D jeszcze troche I nikt nie bedzie nawet o niej pamietal.A te przechwalki ,ze ujawnisz fb to mozesz sobie.....zrobilo sie to juz nudne te straszeni fb :D

Gość gość
ty znowu z tą dagą a ja jej tu od miesięcy nie widziałam i w nosie mam jej fb ale ty to się chyba przy jej profilu brandzlujesz

Gość gość
Ja bym chciała jej fb jubię poogladać, pokomentować i poobgadywać, ma jakieś zdjęcia z chaty, jak mieszka? ładna jest czy pasztet?

Gość gość
Co z tą dagą, że taka znienawidzona tu?

Gość szpiegowałam niebieskich
Nic, pamiętam ją i pisała do rzeczy, zawsze na temat. Gdzieś tam przy okazji różnych tematów napisała, że jest rozwódką, że teraz ma nowego faceta ale ślubu nie biorą, dziecka nie chrzczą, że ma absorbującą pracę w jakiejś międzynarodowej firmie i śmiga na zagraniczne delegacje, że na studiach pracowała jako sprzedawca i recepcjonistka, że chcą kupić dom ale nie mogą znaleźć nic fajnego w swojej ulubionej dzielnicy czyli samo życie i moim zdaniem nic nie zrobiła swojej prześladowczyni chyba tylko tyle że jest szczęśliwa. Hehehe było się na bieżąco swego czasu, o każdym nicku moge coś napisać :D chętnie przypomnę wątki ze starej serii "Kafeterii na Sukces"

Gość gość
napisz coś o ledowej :D

Gość szpiegowałam niebieskich
Wszyscy wiemy jak ma na imię ona i jej syn i w jakim mieście mieszka. Była Led, Literkami i Qwizxcvoiero czy jakoś tak, zawsze na niebiesko. Ma narzeczonego, syn ma ok roku. Ona jest lekarzem weterynarii. Miała cc na życzenie i od początku karmi mm co już jest powodem żeby ją zadźgać na kafe :D raz zapięła małemu smoczek w pampersie, bo się nie kapnęła, ma kontakt z dagą jagą i to chyba najbardziej dadze zaszkodziło na kafe. Ogółem nudziara żyje jak my wszyscy, jest pozytywnie do życia nastawiona i udzielała się na kafe czyli trzeba ją zabić :D

Gość gość
Led nie mieszka w mieście,tylko w miasteczku,które jest bardziej zbliżone do dużej wsi.Spieprzyła po pewnej aferze,tu na kafe.Miała za długi jęzor,palnęła coś,a potem wystraszyła się konsekwencji i zwinęła żagle stąd.Parę razy napisała jako condolezaaa we własnej obronie.

Gość gość
no wlasnie wszysto o led czy dadze jest napisane w czasie przeszlym :D Nikt o nich nie bedzie pamietal juz niedlugo :D

Gość gość
Ja najbardziej lubię jagoda369. Ona jest taka cudna i krasna

Gość gość
gdzie ten profil jagi? ja ją pamiętam doskonale

Gość gość
Daga jaga jeżeli tu do mnie nie wyjdziesz na solo i się nie zalogujesz to w ciągu trzech dni udostępnie twoj profil na kafe

Gość gość
Tfu tfu w ciągu 3 lat

Gość gość
nie podszywo, 3 DNI

Gość gość
daga wygląda jak mop:D

Gość gość
Proszę nie podszywaj się! 3 LATA

Gość gość
Proszę nie podszywajcie się!!5 dni.