Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smiesza mnie brzydale wciskajace kobietom, ze brzydka morda to dobry charakter

Polecane posty

Gość gość

HA HA :D Jak brzydka morda moze zagwarantowac kobiecie dobry charakter u faceta? KUpa smiechu. Zdesperowne paskudy juz posuwaja sie do wszystkiego mowiac z zazdrosci, ze przystojniaki zdradzaja a oni nie beda, ze oni bija, nie szanuja kobiety, a brzydal bedzie dobrym mezem i w ogole cud malina:D Sami chcieliby byc przystojni i oczerniaja przystojnych mezczyzn, bo nie maja zadnych zalet ani atutow. I kto chcialby patrzec cale zycie na brzydala??Ochyda.

Gość gość
kazdy brzydal mowi ze ma dobry charakter:D

Gość gość
patologia jest wsrod biedoty i brzydali, a nie bogatych pieknych ludzi, to mowi samo przez sie

Gość gość
Hmmm z reguły jest tak, że brak urody brakuje jest rekompensowany dobrym charakterem i ustabilizowaną sytuacją finansową. Zaobserwujcie, że patologii tak zęby się nie psują, bo nawet nie mieliby na dentystę, kobiety często są chude i mają cycki, łapią sponsoro-chłopaków na białe kozaczki na wiejskich dyskotekach, którzy traktują te nieoczytane, zahukane kozy jak trofea.

Gość gość
Hmmm z reguły jest tak, że brak urody jest rekompensowany dobrym charakterem i ustabilizowaną sytuacją finansową. Zaobserwujcie, że patologii tak zęby się nie psują, bo nawet nie mieliby na dentystę, kobiety często są chude i mają cycki, łapią sponsoro-chłopaków na białe kozaczki na wiejskich dyskotekach, którzy traktują te nieoczytane, zahukane kozy jak trofea.

Gość gość
no, ja bym nie chciała, to już wolę kupić sobie psa. Będzie ładny i dobry :)

Gość gość
Im bardziej obrzydliwa morda tym bardziej wredny i podły charakter. Taka prawda

Gość gość
jak można mówić, że ktoś ma "mordę"? jesteś obrzydliwy

Gość gość
14:58 jest takie powiedzenie, że pan bóg znaczy takich ludzi i w sumie zgadzam się z tym, brzydal jest dobry jak chce osiągnąć (zaliczyć) swój cel, potem pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Nie mogę, jak ktos na siłę chce pokazać jaki to jest dobry :O a później się rzuca za okazany mu brak wdzięczności (odrzucone zaloty) w jego rozumieniu

Gość gość
Tzw. przystojniaczki autentycznie maja beznadziejne charakterki . znam wielu takich narcyzkow majacych sie za nie wiem kogo, mysla, ze im nalezy sie wiecej od zycia i na wiecej moga sobie pozwolic. nie kazdy taki, ale wielu. facet nie ma zajmowac sie swoim wygladem albo innych facetow to juz mowi samo za siebie. to widac w oczach jakie ktos ma mniemanie o sobie. moze glupie dzierlatki leca za sam wyglad

Gość gość
Co z tego, że facet jest ładny jak jest biedny i trochę lub bardziej ograniczony? Czeka jego wybrankę życie przed TV i chwalenie się koleżankom jak to ich wybranek wozi towar do Biedronki. Przystojny z innymi dobrymi cechami, ale taki to tylko dla wybranych.

Gość gość
Takim z wiejskich dyskotek jak wyżej

Gość gość
moze i przystoniaki sa zadufani i uwzaja sie za bostwo, ale to sa wulgarni, agresywni, chamscy, prymitywni, spojrzcie na roboli - nie dosc ze wstyd sie z tym pokazac to zachowuja sie jak zwierzeta podle, schamione, wulgarne bydlo, to wole juz narcystycznego przystojniaka niz bydlaka:O

Gość gość
mialam na mysli, ze - brzydale, biedaki sa wulgarni, prymitywni, prostaccy, schamieni, zwykle wiejskie bydlo bez szacunku do ludzi i kultury:O

Gość gość
...nie to co ja, bo ja kur/wa jestem piękna i kulturalna jak ci/pa przez rok niemyta:-O

Gość gość
jak się dowiem, że któraś z kobiet która mnie rzuciła dla przystojnego została przez niego pobita to zayebie gościa w ciemnej uliczce

Gość gość
kobiety mają ssać pały i dziękować że mogą to robić, a jak którejś zachce się przystojniaka to może dostać przez pysk z liścia. A jak jakiś przystojniak zacznie zagadywac do mojej to mu z kolegami taki wperdol spuscimy na mieście że ze szpitala nie wyjdzie bez wózka, koniec zabawy

Gość gość
17:56 nie wiedziałam że w ZK macie internet

Gość gość
Dufjj

Gość gość
Jasne, że to bzdura. Dobry charakter może mieć tak samo ktoś urodziwy jak i ktoś nieurodziwy. Było też wielu bardzo przystojnych i bardzo brzydkich psychopatów. Wymyślanie bzdurnych reguł to domena Kafe.

Gość gość
Liczy sie caloksztalt ,co z tego jak cialo zepsute ..otyla,z nadwaga..

Gość gość
WIELU FACETOW nic szczegolnego ,zaden z niego ADONIS ideal a wytyka wysmiewa wady kobiety... naprawde zabawne ;)

Gość badaczkaa
Nie chodzi o to czy brzydka, czy ładna jest twarz, tylko czy chłopu dobrze z oczu patrzy, czy ma ten błysk inteligencji w oku, urok osobisty, poczucie humoru. Nie raz mi się podobał "brzydal" wg moich koleżanek, a ja go lepiej znałam i dla mnie miał właśnie to "coś" i byłam nim zauroczona/zakochana (a powodzenie ogólnie miałam więc mogłam wybierać). Odkochałam się dopiero jak dotarło do mnie, że okazali się jakby zbyt narcystyczni... > Z moich obserwacji wynika też, że przystojniacy często są po prostu nudni, bez tego "czegoś", bez błysku w oku, bo dużo gadają o sobie jak narcyzi i mało okazują uczucia drugiej osobie... może dlatego że zbytnio kochają siebie i nie wystarcza im już miłości dla kogoś innego :) Dla mnie np. taki Brad Pitt nie jest atrakcyjny, mimo że tak się go zachwala. > Wniosek jest taki: nie tylko przystojni, ale nawet brzydale bywają narcyzami i to właśnie odpycha kobiety od nich!

Gość gość
polscy mężczyżni najbrzydsi na swiecie

Gość gość
a ja tam wolę Polaków, bo i tak mają mocniejszy kręgosłup moralny niż większość obcokrajowców, których poznałam... A wygląd? Wszędzie są ładniejsi i brzydsi :)

Gość brzydki ale inteligentny
Ale przecież jest powiedzenie że jak bóg dał komuś urodę to na rozum miejsca zabrakło :-)

Gość gość
jest też powiedzenie, że kto ma w nogach ten nie ma w głowie.... Ideałów nie ma, coś się ma często koszem czegoś innego. Ważne, by mieć priorytety, wiedzieć, co jest najważniejsze, co ważne, a co mało ważne...

Gość gość
nie kazdy brzydal jest inteligentny, biedak juz predzej bo sie niczego nie nauczyl, wiec bedzie glupi, a z wygladem jest tak, ze jak sie jest atrakcyjnym to ma sie wiecej pewnosci siebie i latwiej dojsc do sukcesu - potwierdzone przez naukowcow, z reszta wystarczy popatrazec na ludzi czy paskudy sa biznesmenami, no nie:O trzeba tez byc reprezentatywnym, elokwentnym, pewnym siebie. brzydale z reguly maja najgorsze cechy i do niczego sie nie nadaja, ale zdarzaja sie kilku procentowe odstepstwa.

Gość gość
Jakim tępym i pustym trzeba być aby oceniać innego człowieka pod kątem urody?

Gość gość
trzeba być kafeterianką :D