Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy ludzie są podli w sprawie Oliwki

Polecane posty

Gość gość

połowa POlaków nie wierzy, że ojciec zapomnial o córce.Sugeruja, ze zrobił to celowo.Ludzie czy Wy macie rozum ? Facetowi zawaliło sie całe zycie, trafil do szpitala psychiatrycznego.Moze nigdy sie nie otrzasnie z tej tragedi, nigdy nie bedzie mial juz zycia jak dotad : praca, piekna zona, dzieci, nowy dom. Piperzycie bez sensu, ze ja to na pewno nigdy bym nie zapomniała...zeby Wam kiedys zycie nie wycieło numeru....

Gość gość
Nie zakładaj kolejnego tematu, to nie zwróci uwagi tej dziewuszce.

Gość gość
ale może odbierze zuycie temu gosciowi, ludzie są gortowi go zlinczować

Gość gość
tak to straszne, rok temu identyczna sytuacja wydarzyla się poza Polską..tutaj cały kraj zjednoczył się z rodzicami.... solidarność w bólu, zero komenatrzy jak w Polsce. Jestem w szoku jak to czytam

Gość gość
Piękna żona, skąd wiesz? Widziałaś? Bo ja widziałam, piękna to ona nie jest.

Gość gość
a to wazne czy ona piekna teraz ??

Gość gość
przecież gościu ewidentnie napakowany sterydami , on steryd ona instrktorka fitnes tzn kark i tępa dzida ,czego spodziwać się po takiej parce ?

Gość gość
bo Polacy tacy są zawistni i okrutni dokopać leżącemu!

Gość gość
Az ciezko uwierzyc ,ze sa tak zli ludzie.Jak latwo oceniac kogos prawda???To co sie stalo jest juz najgorsza kara dla tego faceta ,zycie po takim zdarzeniu to juz nie zycie a wy plujecie jadem.

Gość gość
Do wszystkich "szczekających": a nie wyobrażacie sobie sytuacji, gdy człowiek rano śpieszy się do pracy, jest zestresowany, być może spóźniony(już ma film w głowie że to któreśtam spóźnienie - wywalą go z roboty), zazwyczaj nie wozi dziecka do żłoba - zapomina że w foteliku z tyłu ma śpiącego pasażera - podjeżdża pod robotę i idzie - jak codziennie. To tragedia niesamowita, ale ja bym się wstrzymał z osądzaniem tego człowieka

Gość gość
On już został ukarany - żadne sprawy sądowe nie ukarają go bardziej niż on sam siebie ukarał. To był wypadek, taki jak np na ulicy gdzie dziecko się wyrywa matce i wpada pod samochód - tak, matka go powinna mocniej trzymać, fakt, ale to dalej wypadek, ona go nie wepchnęła pod samochód. A to co prezentują komentarze to tzw "polskie piekiełko". Debile nie rozumieją że ten człowiek już jest pokarany - do końca życia - ale tłum domaga się krwi - NA SZAFOT GO!!!!

Gość gość
DZIEWCZYNKA BYLA CHORA NA OSPĘ !!! w domu spedzila 3 tygodnie, ojciec zapomnial jej w drodze do pracy.Ona usnela, On wysiadl i poszedl.... wszystko sie sklada w logiczna, straszna całość

Gość gość
Ci,którzy wierzą w to,że można zapomnieć o dziecku,to są chyba upośledzeni umysłowo,bo tylko taki człowiek niespełna rozumu może zapomnieć.Współczuję wam,ze macie takie ciasne głowy,że brak w nich miejsca na pamięć o dziecku:ONikt normalny nie zapomni.I on też nie zapomniał.Wkrótce prawda ujrzy światło dzienne.

Gość gość
a niby po co mialby usmiercac swoja coreczke ? taka mała, zazwyczaj coreczki s a tatusiowe ? dlaczego Twoim chorym zdaniem nie zabil siebie ? albo zony ? albo syna ?

Gość gość
Zazwyczaj nie znaczy zawsze.

Gość gość121212
Wspólczuje temu ojcu, ale z drugiej strony pamiętacie jak rok temu ojciec podpalił dom i zginęła czwórka dzieci i zona, najmłodsza corka tego faceta była prawie w wieku Oliwki. Facet też pobożny, przed kamerami prawdziwa żałoba. Nie dziwie się, że ludzie po którymś razie nie wierzą.

Gość gość
ci,którzy wierzą w to,że można zapomnieć o dziecku,to są chyba upośledzeni umysłowo,bo tylko taki człowiek niespełna rozumu może zapomnieć.Współczuję wam,ze macie takie ciasne głowy,że brak w nich miejsca na pamięć o dzieckupechowiec.gif Nikt normalny nie zapomni.I on też nie zapomniał.Wkrótce prawda ujrzy światło dzienne. x nie życzę ci źle ale jak ciebie spotka jakaś tragedia to zrozumiesz, zmienisz zdanie w jednej sekundzie bo ciasną głowę i wredny charakter to masz tylko TY! najłatwiej osądzać....ciekawe co sobą reprezentujesz w zyciu, bo mi wygląda że niewiele. pewnie jakaś bezrobotna lala z tipsami i tlenionymi włosami.

Gość gość
Nie wierze, ze zdrowy na umysle czlowiek moze zapomniec o dziecku. Wierze, ze zapomniec moze czlowiek chory albo nacpany lekami czy innym swinstwem. Rozmawialam z mezem. Moj maz mowi, ze w momencie kiedy wiezie dzieci jest dwa razy bardziej skoncentrowany - na drodze, na dzieciach, oczy ma dookola glowy. Zdrowy, odpowiedzialny czlowiek nie zapomni o dziecku.

Gość gość
15:40,posłuchaj no lala.Większość normalnych rodziców uważa tak samo jak ja.Jeśli ty nie jesteś pewna ,że nigdy nie zapomnisz o własnym dziecku to może wcale nie powinnas go mieć.Nie pomyslałas o tym?Odkąd urodziło sie moje dziecko,nie ma chwili żebym o nim nie myślała,więc nie ma opcji żebym mogła o nim zapomnieć.

Gość gość
ja jakbym byla matka tego dziecka, to temu facetowi ucielabym jaja... widac przyslonily mu mozg...

Gość gość
ten facet prawdopodobnie byl rano lekko wczorajszy, ale po 8 godzinach w pracy promile juz ulecialy... nie wierze, ze czlowiek trzezwy, normalny zapomni o dziecku w samochodzie...

Gość gość
Dzuadkowie to porazka juz wywiadów w fakcie udzielają i pozują

nie zapomniałabym nawet o kocie, psie czy chomiku, co dopiero o dziecku! trzeba chyba mieć Alzcheimera by o czymś takim zapomnieć

Gość gość
DZIEWCZYNKA BYLA CHORA NA OSPĘ !!! w domu spedzila 3 tygodnie, ojciec zapomnial jej w drodze do pracy.Ona usnela, On wysiadl i poszedl.... wszystko sie sklada w logiczna, straszna całość Tak właśnie składa się w całość ,dziecko pierwszy raz po chorobie jedzie do przedszkola i wiezie ją ojciec ,to jak k***a mógł o niej zapomnieć ,a matka czyż nie dzwoni do ojca jak tam dziecko czy wszystko ok ,po takim czasie jak piszesz 3 tygodniowej nieobecności ,normalnie się dzwoni bo dzieci zapominają ,odzwyczajają się niekiedy płaczą ,no ja bym chciała wiedzieć jak mój 3 latek po tak długiej nieobecności zareagował na przedszkole .

Gość gość
Ej,obrończynie zabieganego tatuśka,swojego męża też byście broniły gdyby wam dziecko ugotował?Coś mi się wydaje,że nie...

zawsze tu są bronieni ci biedni, niepełnosprawni mężczyźni - czy to zdradzą żonę (zgwałceni przez kochankę) czy ugotują dziecko (zabiegani) LOL!

Gość gość
hahaha, zapomnial? taa, jassssssne :D

Gość gość
Mnie bardzo to dziwi ze ojciec zapomnial o swojej corce i ze w ogole podczas calego dnia pracy ani razu o niej nie pomyslal - ja tez mam absorbujaca prace ale zawsze mysle o moich synkach. Tak samo matka dlaczego nie zadzwonila nie zapytala ojca jak corka po zawiezieniu do przedszkola. Dziwne tez ze z przedszkola nie zadzwonili i nie zapytali co z mala, dlaczego jej nie ma.

Gość gość
gość 12.06.2014 no wlasnie takie osoby jak ty (sadzac po prostackim sposobie wypowiedzi) "nie sa w stanie sobie wyobrazic, jak tak mozna bylo zrobic." moznabylo. tylko jestli ktos ma na tyle ograniczone myslenie, ze ocenia tylko przez swoj wlasny pryzmat, nie umie byc obiektywnym, zrozumiec, ze innym takie wpadki moga sie zdarzyc, to swiadczy tylko o waskim horyzoncie myslowym. na zasadzie "skoro ja nie umiem spiewac, to ktos inny tez nie umie". a ta twoja pewnosc w osadzie tego faceta, ze NA 100% JEST WINNY i zrobil to specjalnie udowadnia, ze jestes plytka do kwadratu. bo genialna na pewno nie jestes, bo inaczej zgarnialabys miliony za jasnowidztwo. dla mnie to, co ta rodzina przechodzi, na czele z ojcem jest niewyobrazalna tragedia, wspolczuje mu z calego serca.

Gość gość
" Dziwne tez ze z przedszkola nie zadzwonili i nie zapytali co z mala, dlaczego jej nie ma. " och jak mnie wpieniaja tego typu wypowiedzi. bo wy to zawsze jestescie takie rozsadne, przewidywalne, zorganizowane, wszystko na tip top, terminki podopinane i pelen make up. sorry, nie wierza w to, ze byscie dzwonily, choc wy jestescie przekonane co do tego w 100%. moze facet ma taka prace, ze nie mozna do niego dzwonic, nie da sie? w tez w pracy wykonujecie telefony prywatne? ja jak jetsem w pracy jestem skoncentrowana tylko na tym, co robie, inaczej bylabym zlym pracownikiem, bo wypadalabym z rytmu. od kiedy przedszkolanki dzwonia, jak przedszkolaka nei ma w placowce? i do tego jak wiedza, ze mial ospe? to nie gimnazjum z wagarujaca mlodzieża! a skoro dzwonicie za kazdym razem, kiedy wasz facet zajmuje sie dzieckiem, to ladnie macie w deklu.