Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem. Kochałam się z moim chłopakiem, wszystko było bezpiecznie z prezerwatywą ktora nie pękła ani nie zsuneła się oraz partner nie doszedł we mnie. Po więcej niż tygodniu zaczełam sie bać ponieważ były to dni płodne i zrobiłam test ciążowy zgodnie z zaleceniami na ulotce, wyszedł negatywny. Teraz okres spóźnia mi się 4 dni, mam objawy jak przed okresem czyli mam wzdęty i twardy brzuch, jestem nerwowa i pobolewa mnie brzuch. Czy to że okres spóźnia mi sie może być spowodowane stresem ? czy jednak ciążą?

Musisz koniecznie sprawdzić kolana. Są udokumentowane przypadki ciąży pozamacicznej w kolanie. Na przykład pani Munas Menoero z RPA. Może klęczałaś w jego nasieniu? Jeżeli tak, to musisz się natychmiast wybrać do proktologa, który je zbada. Jeżeli to jest ten mało prawdopodobny przypadek, to już wiesz co robić. Jeżeli doktor Ci powie, że nie, to obawiaj się najgorszego. W wojsku słyszałam o takiej chorobie, jak rak międzywymiarowy. Jest to szczególny typ raka atakujący ośrodkowy układ nerwowy umiejscowiony w zatokach klinowych. Przyrostek "międzywymiarowy" nie jest określeniem wziętym bez sensu. Dotyczy to tego, że choroba ta ma także wpływ na Twoje metafizyczne postrzeganie otoczenia. Jest szansa, że możesz nawet widzieć smoki. Co więcej! Zdarzały już się przypadki, że ludzie próbowali rozmawiać w ich języku! Mówię serio. Wybierz się szybko do lekarza. Będę się za Ciebie modlić. Niech Cię moc prowadzi.