Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Jek poderwać koleżankę z pracy?

Polecane posty

W robocie, mam taką jedną koleżankę, która chyba daje mi nie werbalne sygnały. Uśmiecha się sama z siebie do mnie i generalnie cieszy się na mój widok. Problem w tym, że nie widziałem jej od 1,5 miesiąca. Może zmieniła pracę... Jednak dzięki FB dowiedziałem się o Jej alternatywnym miejscu pracy. Czy może pójść tam, aby ją spotkać "przypadkiem" raz, czy dwa i nawiązać kontakt? Dodam, że jestem 29 letnim prawikiem i nie mam prawie żadnego doświadczenia w tych sprawach...

prawikiem, nie prawnikiem. Brzydzę się prawnikami, a ty głupa nie udawaj . . .

Gość gość
poznaj ja z facetem , na co czekasz ?

Gość gość
Jasne! jak wiesz gdzie pracuje, idź tam! jak jązobaczysz zagadaj, coś "dawno cię w pracy nie widziałem, pracę zmieniłaś?", dalej o pracy, że może też byś zmienił i śmiechem żartem powiedz, że może do jej pracy się przeniesiesz i zapytaj czy na kawę/piwo wyskoczycie to opowie Ci o swoim nowym miejscu pracy ;) Do odważnych świat należy! Nic nie tracisz, pewnie na nią na ulicy nie wpadniesz, więc jak nawet nie zgodzi się, to płynie się dalej ;)

Aaaaa to sorki źle przeczytałem. No to teraz ma to sens, niestety ale nie wiem jak Ci pomóc. Nie mniej jednak, życzę powodzenia

Ewidentnie się cieszy kiedy mnie widzi, ale nie mam tzw bajery. Nie mogę się regularnie tam pojawiać, bo zacznie się bać. Muszę raz uderzyć zdecydowanie...

Gość gość
Ale nikt nie mówi o jakiejś bajerze, trzymaj się tej pracy, nie wiem, powiedz, że gratulujesz jej odwagi, że wyrwała się z Twojej pracy i zapytaj czy może opowie Ci jak tego dokonała ;) tylko nie możesz być spięty, przed wyjściem z domu przećwicz kilka gadek,pamiętaj, żeby się wyluzować :)

Gość gość
po to zeby nie była sama i miała z kim wyjsc i cos miec

gość 12.06.2014 - ale czemu mam jej szukać fagasa, a nie osobiście wysartować... gość 12.06.2014 -właśnie nie wiem, czy to jej nowa praca, czy może stara:D Ma ją zaznaczoną na fb po prostu. Poza tym kiedyś ją w swojej pracy widywałem, ale zniknęła (tak w VIII 2008), ale w lutym tego roku pojawiła się znowu...

Gość pirat flapjack
Napisz do niej na fb i zapytaj się co się u niej dzieje czemu się nie pojawia w pracy? Może ona u Ciebie nie pracuje tylko jest najemnikiem do zleceń. Możesz też chwilkę z nią porozmawiać później napisać że miało Ci się z nią rozmawia i zaprosić na kawę/herbatę/wino/wódkę. Tylko nie wiem po co miał byś to robić bo przecież ty nie chcesz uprawiać seksu z kobietami wolisz tylko rozmawiać i się modlić wiec po co Ci dziewczyna?

Na fb do niej nie napiszę, bo użyłem swoich metod wywiadowczych, żeby dowiedzieć się jak ma na nazwisko i w konsekwencji ą znaleźć na tym fb... A ona emanuje taką pozytywną energią. Szkoda zmarnować okazję...

Poza tym nie mówię, że nie chcę uprawiać seksu, tylko obawiam się tego konsekwencji. Tj kary Bożej i wyrzutów sumienia...

jaka kara boża Cię dosięgnie? I jakie wyzuty sumienia nie robisz nikomu krzywdy? chyba że uważasz że seks jest gwałtem. Przecież kobiety uwielbiają seks i sprawia im dużo przyjemności. Tak samo jak dotyk ich ciała pożądanie ze strony mężczyzny...

pirat flapjack - Już ci zacytowałem, co św Paweł pisał o rozwiązłości. Do tego poczytaj Prawo Mojżeszowe. Kobieta, która się puszcza miała być wyprowadzona z miasto i ukamienowana. TRZEBA KIEROWAĆ SIĘ ZASADAMI BOŻYMI, NIE LUDZKIMI!!!