Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bogaci faceci są przystojniejsi

Polecane posty

Gość gość

A to dlatego, że po prostu o siebie dbają. U kobiet ten czynnik też działa, ale w mniejszym stopniu. Większość kobiet wklepuje kremy, dba o skórę, robi sobie makijaż, coraz więcej też się odchudza, ćwiczy. A faceci.. no cóż, niektórzy chodzą na siłownię i skupiają się głównie na robieniu masy, a wielu hoduje brzuchy. Ubierają się w większości beznadziejnie i nie-elegancko. A sporo kobiet w dużych miastach, szczególnie młodych, ale widzę też duużo dojrzałych, ubiera się ładnie. Ja się zawsze obejrzę za zadbanym 40 paro latkiem.Nawet może być średnio przystojny, ale jak jest ładnie ubrany, ma ładną fryzurę, to jest to duuuży, ale to duuży plus do jego atrakcyjności. Ale tacy faceci często są też.. przy kasie. No i w ten sposób powstaje taki stereotyp, że babom to na kasie tylko zależy. A nie. Mi tam zależy, żeby facet był zadbany, elegancko ubrany. A takich jest jak na lekarstwo. Nie moja wina, że głównie kasiaści o siebie bardziej dbają. Nie oszukujmy się - nie oglądamy się za zaniedbanymi (którzy częstoroć myślą, że są zadbani), tak jak wy nie oglądacie się za nieurodziwymi wg. was dziewczynami. Dlatego moja rada - macie szansę. Dużą. Naprawdę. Nie musicie być modelami. Tylko dbajcie o siebie, zachowujcie szczupłą sylwetkę (choć czasem facet potężniej zbudowany też jest fajny - o ile ta potężność głównie w brzuch mu nie poszła - niektórym to pasuje) i UBIERAJCIE się jak ludzie. Pracujcie nad stylem. Fryzurą. Kremów też używajcie, to żadna niemęskość. Nie musicie być metroseksualni. Ale ZADBANI. Szanse wam wzrosną o 50 % moim kobiecym zdaniem.

Gość gość
nie sa wyklacznie lepiej zrobieni taka roznica jak miedzy tuszem do rzes za 3 zl a za 300

Gość gość
Tutaj może działać Twoja podświadomość, która kalkuluje, że skoro jest zadbany to jest przy kasie :classic_cool:

Gość gość
bogaci często się lepiej prezentuja, to fakt muszą się ubrac bo jak sa biznesmenami to garniak etc

Gość gość
Wiadomo. Biedna patologia za dzieciaka a bogatsi trochę póżniej, jak już trzeba w siebie inwestować.