Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona wybaczyla ojcu Oliwki

Polecane posty

Gość gość

Tragedia, jaką przeżywa rodzina zmarłej Oliwki (†3 l.), jest niewyobrażalna. Ojciec Krzysztof Ś. (40 l.) jest w takim szoku, że nie można go przesłuchać. Wspierają go żona Sonia (37 l.) i syn Adrian (11 l.). „Mamy jeszcze syna i siebie, musimy żyć” – takie słowa otuchy przekazała swemu mężowi matka Oliwii. Ból jest straszny i straszne są wyrzuty sumienia. Przy szpitalnym łóżku ojca Oliwki czuwa rodzina. Wszyscy płaczą, ale próbują się wzajemnie pocieszać i wspierać. – Dlaczego to nieszczęście dotknęło takich dobrych ludzi? – zastanawia się Jadwiga Ś. (64 l.), babcia Oliwki. – To koszmar, z którego chcemy się obudzić, ale nie możemy. to fragment z brukowca Fakt

Gość gość
oby się z tego dźwignęli....

Gość gość
ogromna tragedia całej rodziny, bardzo im współczuję...

Gość gość
ja też im ogromnie wspólczuję!

Gość gość
straszna tragedia, współczuje rodzinie

Gość gość
Machnie jej nastepnego dzidziusia. Moze tego nie ugotuje.

Gość gość
I potrzeba do tego aż gazety?

Gość gość
Również im współczuję :( straszna tragedia.

Gość gość
O każdym pierdnięciu informują gazetę...trochę to podejrzane,waśniewscy tak samo robili...

Gość gość
Mówie wam zaraz cś grucnie jak trup z szafy

Gość gość
Ja bym chyba nie wybaczyla:(

Gość gość
Gdyby mój mąż doprowadziłby do śmierci naszego dziecka i do tego w taki sposób to nawet przez głowę by mi nie przeszło,zeby mu wybaczyć. Można zapomnieć o torebce a nie o dziecku które miało się zawieść do przedszkola. nie mieści mi się to w głowie, po prostu nie mogę pojąć jak można zapomnieć o dziecku i zwyczajnie je zostawić na śmierć .

Gość gość
A ja się jej dziwię....nigdy w życiu nie wybaczyłabym nikomu...mamie, tacie, mężowi.....NIGDY

Gość gość
bardzo współczuję ojcu, który na pewno kochał swoją córeczkę i jest to trauma nie do opisania. Jemu trzeba pomóc a nie oskarżać. W dzisiejszym pędzie życia człowiek nie ma na nic czasu, pracuje po 12 godzin dziennie, przychodzi do domu i jeszcze chce dać siebie rodzinie. Tak było pewnie i w tym przypadku. Jak można być tak bezdusznym i wypisać bzdury o ugotowaniu dziecka kiedy rodzina przeżywa taką tragedię. Co za prostactwo i brak jakichkolwiek uczuć. Wstyyyyyd.

Gość gość
ciekawe czy jakby kobieta to zrobiła to byłabys taka współczująca

Gość gość
Biedni tatusiowie....ojej... taki biedaczek zapracowany, że mu umknęło, że mam dziecko. Jaja bym mu ucięła na miejscu tej matki

Gość gość
Nie no ale wierzcie dalej, że sobie zapomniał.... Kocyk też był śliski. D

Gość gość
Ludzie nie zapominajcie o swoich dzieciach, żeby nie było więcej takich traumatycznych wydarzeń. Nie chcę tutaj źle pisać o ojcu dziewczynki, bo co to da, on i tak będzie cierpiał przez to nieszczęście przez resztę życia. Jednak usprawiedliwianie go,przez niektórych ludzi to dla mnie jakieś nieporozumienie. Nie ma dobrego wytłumaczenia, usprawiedliwienia dla niego jako ojca, nie ma.

Gość gość
Nie wiadomo czy naprawdę mu wybaczyła.Może tylko udaje,że jest ok po to,żeby chłopina się otrząsnął i powiedział jak było .Dojdzie facet do siebie i kopnie go w doopę.

Gość gość
żeby Waśniewska wiedziała że za ugotowanie dziecka w aucie dostanie tylko 3 lata to by kocyka nie musiała kupować :-D

Gość gość
Jak to mowia w Pakistanie "I lost one, I make another one", Czyli straci jednego, zrobi nastepnego, czym sie przejmowac... Ja na miejscu tej matki urwalabym mu jaja, bo moze I ktoregos razu zabije drugie dziecko... np sliski kocyk...