Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auuuutorka

ach ta miłość

Polecane posty

Gość auuuutorka

mam wspaniałego przyjaciela, zawsze pomoże doradzi, mogę się mu zawsze wyżalić i w ogóle. Jesteśmy ze sobą szczerzy i nie mamy szczęścia w miłości. Raz powiedział mi moje zalety i dodał że gdyby nie różnica wieku to chciałby żebym była jego dziewczyną a nie ukrywam że on jest bardzo przystojny i nie trudno się w nim zakochać. No właśnie i ta różnica, ja mam 19 a on 33. Rozumiem go bo już na pewno chce założyć rodzine a ja mam jeszcze fiu bździu w głowie. Co byście zrobili..........

Gość gość
Jest przystojny i można się w nim zakochać, hahaha, to jest myślenie rodem z gimnazjum.

Gość gość
to mu udowodnij, ze ci zalezy. ja mam 20, moj 38, razem od 2 lat, tez bylismy na poczatku przyjaciolmi, powodzenia ;-)

Gość auuutorka
raz mu powiedziałam że mam problem (nieszczęśliwa miłość), chłopak był w moim wieku - wtedy 18 lat- a on na to że too jeszcze dziecko

Gość gość
im wiecej czasu z nim spedzisz, tym bardziej sie do Ciebie przekona ;-)

Gość auuutorka
kochać to już go kocham miłością przyjacielską, braterską a że ma wiele zalet to można bez trudu się w nim zakochać

Gość gość
to jaki problem? ;-)

Gość auuutorka
korzystam z każdej wolnej spędzonej razem z nim chwili i nie ukrywam że coś mnie do niego ciągnie. Tylko nie potrafie tego nazwać

Gość gość
to dobrze, zakochujesz sie w nim powoli jako facecie ;-) tez tak samo mialam ;-)

Gość auuutorka
problem w tym że do tanga trzeba dwojga a ja na siłe nic nie chce robić. Próbowałam na ten temat z nim rozmawiać ale on na to że z dzieckiem by się nie związał i ciągle powtarza że gdybym była ciut starsza....