Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonaalewkropce

Problemy z chłopakiem Arabem

Polecane posty

Więc tak spotykam się z chłopakiem. Pochodzi z Algierii. Na początku było świetnie. Jest bardzo wrażliwy, wpatrzony we mnie jak w obrazek, zawsze po spotkaniu czy czymś mówi dziękuję ze dałaś mi ten honor hehe, po kilku dniach wyznal ze sie zakochal, ze snil ze jestem jego zona (?) jest duuuużo bardziej zaangażowany ode mnie co jest w sumie słodki. Ale no właśnie ale. Wkurza się zawsze, jak się widzę z przyjaciółmi - chłopakami (mojego jednego bym zrozumiała ale to mój na przyjaciel poza tym jesteśmy kompletnie aseksualni dla siebie, drugi to gej laski go w ogóle nie kręcą wiec nawet jakbym chciała nie mam jak chodź nie chce oczywiście), kazał mi kilka razy pokazywać wiadomości na fejsie czy na pewno nie flirtuje z innymi, powiedział : nie chce byś była zauważona, dotknięta lub chodź by rozmawiała z innym. Non stop jakieś waty. Na przykład jest późno gadamy przez telefon mowie ze idę spać, na fejsie messengerze mam tak ze nawet jak jestem na offie od razu pokazuje mi ze mam woadomosc juz szlam spac po pozegnaniu sie a kilka minut pozniej widzę wiadomość "Dobranoc :* " wiec odpisałam mu ze milej nocy napisał mi litanie ze mu sklamalam ze nie chce gadać a ja tylko zobaczyłam wiadomość i chciałam odpisać dobranoc przez 10 min mu to tłumaczyłam. Jest chorobliwie zazdrosny raz o mnie się pobił. Cały czas pisze ze mu się wydaje ze nie chce się z nim spotykać ze poprostu tu uwaga :o jestem zbyt nieśmiała by mu powiedzieć ze mam dość, a nieśmiała raczej nie jestem. Dużo tego jeszcze. Mam dość. Coraz częściej myślę o odejściu. Musiałam się wygadać

Gość gość
od Araba spierdalaj jak najszybciej, zepsujesz sobie życie. ucieknij na 4/5 miesięcy z miejsca zamieszkania - do tego czasu da sobie spokój.

Zmienić miejsca zamieszkania nie mogę (studia), ale chyba zerwe znajomość jestem osobą baaaardzo tolerancyjna. Ale jak narazie stereotyp się zgadza w 100% poza tym jest prawiczkiem uważa że seks powinien łączyć tylko żonę i męża. A ja wiadomo dorosła jestem a żadnego ślubu nie chce brać

Normalnie faceci się dobierają, a to ja muszę, a On i tak nie chce. To znaczy mówił coś ze jak będę jego żona ale porabane to jest

Gość gość
uciekaj, jak tak jest teraz to co bedzie potem, dla arabow kobieta jest mniej warta niz osiol, czule slowka to jest przykrywka, powiedziec mozna wszystko. jak cie zacznie lac to wspomnisz nasz slowa

No w sumie masz rację. Jak byliśmy w klubie jakiś facet się na mnie non stop patrzył (to było to pobicie) i ja jemu mowie "Przemoc to nigdy nie jest rozwiązanie" a On "jest jest czasem jest". W islamie uważa się ze można bić żonę "za karę" to skoro pobił o pieprzone patrzenie to czemu mnie by nie mógł za coś w jego mniemaniu gorszego? Szczególnie ze jest bardzo religijny

Gość gość
muzułmanie mooga okłamywać kobiety Kobieta w islamie jest całkowicie podporządkowana mężczyznie, a za choćby najmniejszy sprzeciw może zostać okrutnie ukarana w zgodzie z Koranem.nieposłuszne winne zostać odsunięte od łoża i ukarane chłostą swiadectwo kobietyhttps://www.youtube.com/watch?v=XBXPusKr8KU

O goshhh ;___;