Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grom z jasnego nieba

podobają mi się łysi mężczyźni

Polecane posty

Gość muszkaŚ
Nie gadaj mi tutaj tylko obejmuj mnie Trewor !! :D

Gość muszka śmierdziuszka
pomagam, pomagam :)

Wiem że jestem u Gromi, ale po pierwszę Mamejka pojawiła się najpierw na Bacówce, po drugie jestem jej przedstawicielem, więc pozwól mi trzymać się zasad mojej wspólnoty. Żeby nie było, nie mam zamiaru rozsiadać się i psuć wam atmosfery. Moja wizyta miała charakter tymczasowy, w celu wyjaśnienia pewnych kwestii, co też nastąpiło. A teraz znikam, zanim pojawi się aryjska pani o poczuciu humoru ukraińskiego rebelianta 🖐️

Gość muszka śmierdziuszka
"Ja się trzymam zasad, najpierw niebieski nick, poźniej rozmowa." 1496, wtf?

Mamejka, musiałabyś przeczytać manifest mojego mistrza Wilka. A nie mam aż tyle czasu, żebyś teraz go wertowała. Mam wrażenie, ze moja wizyta się odrobinę przedłuża..

Gość gość
:)

Gromi nie wiesz przypadkiem kiedy wraca ta nasza blondynka ;)

Gość muszka Ś
sorry Wilk, ja się stosuję do zasad dobrego wychowania: nie obrażam nikogo, nie wyzywam itd. Topiki są publiczne, każdy może wejść i się w nich wypowiedzieć - proste. Uważam, za co najmniej dziwne, kiedy gospodarz topiku obsesyjnie ( w moim odbiorze) próbuje kontrolować i dominować, narzucając swoje zasady. 1496, Twój Wielki Gospodarz i Pan, po naszym miłym wieczorze z Ciekawską i Waderką apelował do Ciebie żebyś nie robił żadnych wyjątków ( chodziło o mnie) tylko rozłupał mi czaszkę, pisał też coś o użyźnianiu ziemi mózgiem. Ten wielki miłośnik kobiet i przyrody przeoczył wszakże, że jestem jej elementem bo muszką i to kobietą. Skoro Ty kochasz zasady swojego Szefa to proszę bardzo drogi Robinie. Ok fikcja fikcją, ale wybory już konkretne.

Gość skołowana muszka
Treworku, chyba się oddalę jednak. Dziękuję Ci za dobre słowo. Dobrej nocy :) Gromi chyba baluje z kimś innym :) Waderko tęsknię :*

Kochani ja odpływam Wadi czekałem ale ciebie niema ;( dobranoc spokojnej nocy życzę wszystkim :)

Tak sobie myślałem że mi tego nie powiesz ale chyba wiem co chodzi tobie ;)

Gość vanessssssssa32
Trewor twoja żona ma sperme sąsiada na ryju :D :D a ty na forum nie zakutasisz ot taki ambarast :D