Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy możliwa jest ciąża

Polecane posty

Gość gość
Lekarz nie stwierdził ciazy . powiedział ze nie może jej wykluczyć a to co innego.

Gość gość
Kiepskie prowo

Gość gość
Gdybym miała kłamać to wymyslilabym cos lepszego.. Zadalam tylko pytanie. przeczytaj je sobie. Sama wykluczalam ciążę.

Gość gość
Nawet jakjestes w ciazy to jest cos nie tak z ta ciaza.. zle sie rozwija bo w 2 miesiacu powinien test byc pozytywny ze wzglegu na rosnace hormony. A u ciebie poziom hormonow nie wzrasta jak powinien

Napisz nam, na co dokladnie dostalas skierowanie, to bedziemy wiedziec, co Twoj lekarz podejrzewa ;-)

Gość gość
Ale co zamierzasz.. bo ja nie czaje, bylas u dziwnego gina to fakt, badan nie robisz... nie zalezy ci ? Moze jestes chora? Moze plod chory? Cos jest nie tak zdecydowaniw a ty nic nie robisz

Gość gość
Jeśli dobrze czytam to bhcc

Gość gość
Tak tu masz racje. Trochę sobie to plalam bo stwierdziła ze to nie możliwe. Juz dostalam ochrzan i doszło do mnie ze to powazne. Nie umiem wytłumaczyć mojej glupoty

I lekarz tak napisal na skierowaniu? No nie wiem.. niech sie inni wypowiedza, bo nigdy tego na NFZ nie robilam. Ale czy lekarze nie pisza gonadotropiny kosmowkowej? Twoj lekarz jest idiota, albo nie powiedzialas mu, ze od ostatniej miesiaczki nie wspolzylas i zaplodnienie musialoby nastapic w poprzednim cyklu. Poza tym wysylanie na bHCG bez badania USG tez jest dziwne. Wszystko juz jest dziwne w tym temacie, a Ty nic nie dopytalas, zgadujesz, na co masz skierowanie.. Ehh chyba dalam sie nabrac :-D

Gość gość
Wynik bhcg >2.00 czyli tak jak mowilam brak ciazy

Gość gość
Nikogo to nie zaskoczylo...

Gość gość
Mnie tez nie... Przecież do cho.ery sama ciagle to powtarzam..