Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaDiablica

ratunku! spoznia mi sie okres!

Polecane posty

Gość JaDiablica

Jak w temacie. Okres spoznia mi sie juz 1-2dni. Co to moze oznaczac? Mies temu wszystko bylo ok. Nie wspolzylam, a jednak cykl nie jest odpowiedni. Mam objawy pms i na wkladce popoludniu zauwazylam kilka czerwonych sladow i tyle jak na chwile obecna. Ostatnio sporo mam na glowie i wiaze sie z tym stres. Czy to moze byc powod opoznionej miesiaczki? Czy moga tez byc inne przyczyny?

Gość gość
stres najczesciej opoznia okres, u niektorych nawet hamuje cykl, nic sie nie martw dostaniesz, 1-2 dni to nieduzo, mi przez stres sie i tydzien spoznia ;-)

Gość JaDiablica
Tylko brzuch mnie boli juz 2 dzien, a krwawienia nadal nie ma. Niekoniecznie chce byc tak kompletnie zaskoczona. Pierwszy raz mi sie tak spoznia. :(

Gość gość
jak dla mnie to od stresu, mi w sumie nie zawsze sie spoznia, gdy sie stresuje, pewnie tez tak masz ;-) poczekaj do tygodnia, potem mozesz isc do ginka rozwiac watpliwosci.

Gość JaDiablica
Ciaza wyklucza okres, a celibat wyklucza ciaze. Moze weekend bedzie spokojniejszy i wszystko wroci do normy...

Cześć dziewczyny,też spóźnia mi sie okres tylko u mnie sprawa wygląda tak ,że moje miesiączki są bardzo nieregularne ale tym razem czekam bardzo długo ostatnią miesiączkę miałam 28 kwietnia,myślałam ,że dostane tak ok 8/10 czerwca ale nadal brak. Od tygodnia boli mnie brzuch tak jak na @ wczoraj na papierze pojawila sie krew i to było na tyle,współżyje z facetem regularnie i nie zabezpieczamy się . Jakiś czas temu bolał mnie brzuch tak jakby mnie coś ukuło. Jak myślicie może to być ciąża? Nie mam żadnych nudności,zgagę mam niestety często,a piersi bolały mnie ale to tylko przez chwile..