Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

ubezpieczenie matiz

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Ile mniej wiecej moze wyniesc ubezpieczenie matiza bylby to moj pierwszy samochod wiek powyzej 25 lat bo ponoc to tez jest wazne

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
w internecie jest tyle kalkulator贸w ubezpiecze艅 a ta idiotka pyta na kafe, co za debilne spo艂ecze艅stwo

Udost臋pnij ten post

Witam! Je偶eli to dla Pana/Pani pierwsze ubezpieczenie OC samochodu zapraszam ch臋tnie do zapoznania si臋 z istotnymi informacjami oraz wskaz贸wkami na ten temat na stronie Mfind: mfind.pl/abc-zakupu/oc-mlodego-kierowcy-sprawdz-oszczedzic-uniknac-zwyzek-wiek-polisa-oc-mlodego-kierowcy-byc-droga Pozdrawiam! Kamil 艢widerski - Mfind

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jak szukalam ubezpieczenia samochodu to zadzwonilam do generali i tam mi wyliczyli rozne opcje ubezpieczenia - skladek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szczerze to nie wiem, ale ostatnio znajomy mowil ze sa spore r贸znice w ubezpieczeniach roznych firm, Dalego warto posprawdzac gdzie co i jak. Jak nie masz czasu to mo偶esz prosi膰 agencje o pomoc. Mojemu znajomemu ta http://www.helios-ahu.pl/ubezpieczenia.php doradzila tansza opcje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KaniaFinanse
Zapraszamy do biura mieszka艅c贸w Cieszyna i okolic. Specjalizujemy si臋 w doradztwie produkt贸w ubezpieczeniowych. W trosce o dobro i potrzeby naszych Klient贸w staramy si臋 wyj艣膰 naprzeciw ich oczekiwaniom. Ka偶dego traktujemy indywidualnie, dopasowuj膮c jak najkorzystniejsz膮 ofert臋. Dzi臋ki wsp贸艂pracy z czo艂owymi towarzystwami ubezpieczeniowymi nasze przedsi臋biorstwo z roku na rok zdobywa coraz to wi臋ksze uznanie i poszerza grono sta艂ych Klient贸w. Zapraszamy na stron臋: http://www.kaniafinanse.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mag334
Trudno samodzielnie wybra膰 najta艅sz膮 polis臋 AC b膮d藕 OC w sytuacji gdy w 艁odzi 艣wiadczy us艂ugi tyle towarzystw ubezpieczeniowych. Uwa偶am, 偶e warto skorzysta膰 albo z pomocy doradcy ubezpieczeniowego ale przejrze膰 internetowy ranking ubezpiecze艅.

Udost臋pnij ten post

Te偶 mam matiza, tylko inny rocznik i ubezpieczy艂am w compensie. S膮 bezproblemowi i maja konkurencyjne ceny. Nie wiem czy gdzie艣 ci lepiej wyjdzie. Ja nie planuj臋 zmienia膰.

Udost臋pnij ten post

Zni偶ki dostaje si臋 u nich si臋 standardowo - dla os贸b ubezpieczonych d艂u偶ej lub z du偶ym sta偶em w prowadzeniu auta. Dodatkowo bezszkodowi kierowcy r贸wnie偶 mog膮 liczy膰 na ulgi. Jak jest z wyp艂at膮 odszkodowa艅 to na szcz臋艣cie jeszcze nie wiem ale jestem dobrej my艣li.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maciek113
Akurat wiem jak wygl膮da w Compensie wyp艂ata odszkodowania. Kiedy ja mia艂em zderzenie, ca艂a kwota zosta艂a wyp艂acona co do grosza, ale troch臋 musia艂em na ni膮 poczeka膰. Je艣li kto艣 nie potrzebuje pieni臋dzy od razu to mog臋 poleci膰. Poza tym ja nie wiem czy kt贸rekolwiek towarzystwo wyp艂aci艂oby odszkodowanie ju偶 po pierwszym dniu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fatrr
Moim zdaniem najlepszym rozwi膮zaniem przy wyborze najta艅szej polisy ubezpieczenia samochodowego jest pomoc doradcza firmy Market Ubezpiecze艅. 艢wiadczy ona us艂ugi w zakresie wyszukiwania najkorzystniejszych wariant贸w spo艣r贸d aktualnych ofert ubezpieczeniowych. 艁贸dzki adres jej siedziby znajdziesz na firmowej stronie marketubezpieczen.eu.

Udost臋pnij ten post

Czy orientujecie si臋 jak jest w Compensa jak zamawiasz ubezpieczenie przez internet to czy musisz podawa膰 dane wsp贸艂w艂a艣ciciela pojazdu? Gdy wsp贸艂w艂a艣ciciel jest np. 艣wie偶o upieczonym kierowc膮, to b臋dzie mia艂o wp艂yw na wysoko艣膰 sk艂adki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia19998
Co jest ta艅sze w kwestii ubezpieczenia - matiz czy astra? Mam dylemat w zakupie i nie wiem co wybra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waldemmar
Na sk艂adk臋 ma wp艂yw wiek auta i kierowcy, lata bezszkodowej jazdy, miejsce zamieszkania, i inne takie szczeg贸艂y. Dlatego warto kupowa膰 ubezpieczenia komunikacyjne w pakiecie . Ja odnawiam w compensie i zawsze dostane jak膮艣 promocyjna ofert臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 mam w艂a艣nie oc w compensa i zastanawiam si臋 nad kupieniem do tego pakietu ac, czy b臋d臋 mia艂 taniej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Witki_09
Zawsze jest korzystniej gdy ma si臋 kilka ubezpiecze艅 u jednego ubezpieczyciela.

Udost臋pnij ten post

W taniej ofercie mo偶e wynie艣膰 bardzo bardzo ma艂o :P Proponuj臋 sprawdzi膰 por贸wnywarki, takie jak np. rankomat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pewno lepsze warunki mo偶na dosta膰 jak si臋 ju偶 troch臋 kilometr贸w wyje藕dzi, ale nowi kierowcy te偶 wcale nie musz膮 du偶o p艂aci膰. Ja jestem na to dobrym przyk艂adem. Szuka艂em OC przez por贸wnywark臋 www.ubezpieczamy-auto.pl i w zasadzie w ci膮gu jednego dnia za艂atwi艂em wszystkie formalno艣ci i podpisa艂em umow臋. Szybko i niedrogo, a gdybym mia艂 sprawdza膰 poszczeg贸lne oferty sam to pewnie by mi miesi膮c na to nie wystarczy艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 manama
to moze byc bardzo rozna cena, wszytsko sie liczy i ma znaczenie. zglos sie z tym pytaniem do adwin brokers, to sa swietni doradcy ubezpieczeniowi i znaja sie na swoim fachu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawictwo pospolite 114
800 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szymon03
Na twoim miejscu zg艂osi艂bym si臋 do Andiw Brokers, bo maj膮 wieloletnie do艣wiadczenie i na bank przedstawiliby Ci jak膮艣 fajn膮 ofert臋. Ja sam ubezpiecza艂em u nich samoch贸d i z艂ego s艂owa nie mog臋 o nich powiedzie膰. A przerabia艂em ju偶 wielu nieodpowiedzialnych ubezpieczycieli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irekkkk
Wiesz co mo偶na poszuka膰 taniego OC przez jak膮艣 por贸wnywark臋. Mi si臋 najcz臋艣ciej zdarza sprawdza膰 sk艂adki na rankomat.pl. Tutaj zapisuje moje dane, tak偶e po roku ju偶 nie musz臋 wszystkiego od pocz膮tku uzupe艂nia膰 jak chc臋 sprawdzi膰 now膮 ofert臋, bo wszystko jest ju偶 w bazie, tak偶e du偶o szybciej to idzie. Maj膮 kilkadziesi膮t r贸偶nych polis, faktycznie daj膮 ogl膮d na to co ubezpieczyciele w danym roku oferuj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawet szybko mi podliczone sk艂adki odes艂ali w por贸wnywarce na http://kalkulator-oc-ac.auto.pl. Oszcz臋dno艣膰 na czasie jest gigantyczna, kiedy艣 sam sobie por贸wnywa艂em oferty u r贸偶nych firm i pami臋tam jak mnie to frustrowa艂o gdy musia艂em po kilka razy te same dane wklepywa膰 w formularze u r贸偶nych ubezpieczycieli. Tutaj podaj臋 raz i wystarczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawet szybko mi podliczone sk艂adki odes艂ali w por贸wnywarce na http://kalkulator-oc-ac.auto.pl. Oszcz臋dno艣膰 na czasie jest gigantyczna, kiedy艣 sam sobie por贸wnywa艂em oferty u r贸偶nych firm i pami臋tam jak mnie to frustrowa艂o gdy musia艂em po kilka razy te same dane wklepywa膰 w formularze u r贸偶nych ubezpieczycieli. Tutaj podaj臋 raz i wystarczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adam

Polecam ubezpieczenia Ergo Hestii

Udost臋pnij ten post