Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobiły jakby wasz maz

Polecane posty

Gość gość

zrobił to samo co ten facet co zapomniał o dziecku w aucie?

Gość gość
dzwonie do meza i kontroluje go, nie ma szans na taka sytuacje, co zrobic chlopy gorszy gatunek

Gość gość
nie wiem..ale napewno bym nie odeszla od niego, przeciez nie zrobil tego specyjalnie, a ciekawe co Twoj maz by zrobil gdybys to ty zostawila dziecko w aucie?

Gość gość
Nie mam meża, właśnie jestem w trakcie rozstawania się/powrotów z narzeczonym, który ma straszną tendencję do zapominiania o wszystkim: zamknięcia mieszkania,wzięcia leków na jego alergię( nie weźmie rano to w południe już się dusi i musi dużo przecierpierć aby wrócić do normalnego oddychania) podlania kwiatów jak nie ma mnie na weekend w domu(mimo, że dzwonię proszę i przypominam) o rocznicach nie wspomnę. Nie wiem czy to lenistwo czy choroba, każda próba wysłania go do neurologa, psychiatry kończy się jego FOCHEM. To jeden z powodów dla którego mam dość życia z nim, boję się pomyśleć, że właśnie nawet własne dziecko zapomniałby zabrać z samochodu czy je nakarmić(ale tu raczej by płakało z głodu), czy podania mu leków. . Może ten facet też miał nieleczoną sklerozę?

Gość gość
dajcie juz spokoj tym ludziom tragedia i tyle.. po co te wszystkie tematy o nich? i gdybania? komentarze oceny? nigdy nie wiadomo co Was spotyka..moze wieksze tragedie

Gość gość
jezzu znowu ten temat, dajcie spokoj tym biednym ludziom, specjalnie tego nie zrobil, owszem nie ma tu usprawiedliwenia ale rodzina przezywa tragedie a wy tylko dokladacie oliwy do ognia. dajcie juz im swiety spokoj

Gość gość
Do drugiego goscia- pewnego dnia bedziesz miala wypadek, nie skontrolujesz swojego meza i bedzie mial 2 tragedie w cenie jednej, bo facet nieprzyzwyczajony do smodzielnego ogarniania spraw.