Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi00

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość mimi00

Opowiem Wam pokrótce o moim związku, bo nie mam już pomysłu co robić... Jakiś czas temu zamieszkałam z moim chłopakiem, jesteśmy razem już naprawdę długo i wydawało nam się to dobre rozwiązanie. Nie mieszkamy sami, mamy współlokatorów, z którymi on lubi spędzać czas. Sprawa wygląda tak, że przez ostatnie tygodnie prawie nie spędzamy ze sobą czasu mimo, że przebywamy w jednym mieszkaniu. Po powrocie z pracy robię obiad, jemy razem, a później mój chłopak idzie grać w ulubione gry i tak do wieczora - przed snem obejrzy ze mną jakiś film i tyle. Nie jestem idealistką, nie oczekuję, że będzie codziennie prawił mi komplementy i każdego dnia będzie wymyślał jakąś niesamowitą atrakcję. Ale zawsze kiedy zdarza nam się spędzać czas we dwoje mam wrażenie że straszliwie się nudzi i czas, który spędza ze mną uważa za stracony. Nie chcę czuć się w związku niekoniecznie potrzebnym elementem, który potrzebny jest właściwie tylko od czasu do czasu - kiedy jest potrzeba. Naprawdę się staram, a przynajmniej staram się starać, ale cokolwiek zrobię zawsze znajduje się coś ważniejszego... Nie wiem, czy jest sens, jeśli nie potrafimy spędzać razem czasu. Skończyły mi się już pomysły, co zrobić z tą sytuacją - nie oczekuję że każdą chwilę po południu będziemy spędzać razem, ale chciałabym się czuć bardziej potrzebna, pożądana, chciałabym wiedzieć że cieszy się że mnie widzi i że mu zależy... Macie jakieś rady w tej sytuacji? Może któraś z Was była w podobnej sytuacji?

Gość oczkokawowe
a sex dobry macie?

Gość mimi00
@oczkokawowe Tak, bardzo dobry