Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Picie pod blokiem

Polecane posty

Gość gość

Jak wyzej.Siedza pod oknami bezczelnie pija i patrza sie ludziom w okna.Dlaczego nie ma na nich bata

Gość gość
straz miejska naslij.

Gość gość
byc moze sa na "uch"

Gość gość
czemu nie dzwonisz na policajów?

Gość gość
Pryjezdza Policja dotad bez skutku.Moze sa na "uchu"

Gość gość
napisz pisemną skargę, muszą się zająć

Gość Bloki w Łodzi
Co za Straż Miejska u Was skoro nie reaguje na picie przed blokiem? W naszym bloku gdy była taka sytuacja, zadzwoniłam, raz, drugi, trzeci na policje, potem do straży miejskiej.Zrobili z dziadostwem porządek.Kilka lumpów zapłacilo grzywne, potem każdy otrzymał wezwanie do Sądu Grodzkiego.Teraz jest spokój u nas.Żaden pijak nie ośmieli sie stanąć i chlać! Czasami chowali się do zsypu i tam też ich znalezli.

Gość gość
Obrzuć ich z ukrycia burakami wtedy pójdą. Ja tak kiedyś zrobiłem, rzucałem z balkonu w żulerkę ziemniakami, nie dość że ubaw to jeszcze satysfakcja.

Gość gość
Bo to trzeba nagrać i zrobić fotki. Jak policja czy SM nie chce przyjechac to napisac skargę do komendanta. Albo do prasy. A zdjęcia czy filmiki umieścić w sieci. Niestety policja często próbuje spławić ludzi dzwoniących z prosba o interwencję,bo zwyczajnie nie chce im się jechać. A jak ma się zdjęcia i filmiki to gdyby menele próbowali się mścić to wiemy kim są. Jeśliby policjanci powiedzieli im kto na nich złożył skargę to jest tzw. wydział wewnętrzny - taka policja w policji, który się nimi zajmie

Gość FAJNIE JEST
Również mieszkam w bloku, mnóstwo żuli wystawało przed klatkami.Ludzie reagowali natychmiast.Przyjezdżała policja, spisywali meneli.Gdy to nie poskutkowało mieli na głowie sprawy w sądzie grodzkim. Trzeba robić porządek z tym dziadostwem.U nas mamy świetną Pania w Zarządzie Wspólnoty która doskonale radzi sobiez menelami.