Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opiekunka animatorka na weselu dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Niedawno czytałam tutaj, że niektóre mamy oczekują od Państwa Młodych zapewnienia opieki nad ich dzieckiem w trakcie wesela. Nigdy z czymś takim się nie spotkałam. Wydaje mi się, że jeśli rodzic decyduje się zabrać ze sobą dziecko, to oczywiste jest, że się nim zajmuje. A jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Mój ślub odbędzie się za niecały rok. Powoli wszystko organizujemy, ale o wynajmowaniu opiekunki dla dzieci nawet nie myślimy. Prędzej zaprosimy rodziców bez dzieci (chociaż zamierzamy prosić) niż będziemy robić z wesela kinder bal.

Gość gość
Moje zdanie jest takie jak Twoje, niektórym w d****h się poprzewracało i wymyślają takie rzeczy.

Gość gość
A OD KIEDY TO NA WESELACH ROBI SIĘ PRZEDSZKOLE, ZABAWY DLA DZIECI, WYNAJMUJE OPIEKUNÓW??? WESELE TO ZABAWA DLA DOROSŁYCH - MAŁE DZIECI ZOSTAWIA SIĘ W DOMU A SAMEMU IDZIE SIĘ TAŃCZYĆ, PIĆ ALKOHOL I ŚWIETNIE BAWIĆ

Gość gość
Najwyraźniej niektóre zafiksowane matki maja takie pomysły. Tez o tym czytałam. Jedna nawet wymagała od młodych, aby umieszczali na zaproszeniach adnotacje, czy opieka nad dziećmi będzie zapewniona czy nie, bo dzięki temu będzie wiedziała na czym stoi, bo wg niej jeśli zaprasza się dzieci, to logiczne, że trzeba wynająć dla nich niańkę. To chyba jakaś chora kobieta była.

Gość gość
W życiu u mnie na weselu coś takiego by nie przeszło! A matce, która wyskoczyłaby z takim pomysłem zaśmiałabym się w twarz

Gość gość
haha może jeszcze klauna wynająć :D