Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze Kingi Rusin, a wy kogo nienawidzicie z zycia publicznego ?

Polecane posty

Gość gość

kto powoduje ze was kur/wica ogarnia ?

Gość gość
nienawiść to może złe słowo, bo tak naprawdę te osoby nic mi nie zrobiły, ale wkurza mnie np. taka Natalia Siwiec, nic sobą nie reprezentuje, może poza figurą, zresztą poprawianą, a pcha się na salony

Gość gość
Szkoda mi czasu na wkurw w stosunku do nieznanych mi ludzi .W realu mam tyyylee osob godnych tego uczucia .Irytacje ,ale tez lekka ,wzbudzaja we we mnie celebryci :)

Gość gość
nie cierpie Anety Zajac , prze na szklo tylko dlatego ze ja facet zostawil i ma duze poparcie pojebanych matek Polek

Gość gość
histerycznej górniak

Gość gto 68
Nienawiść zostawiam dla ludzi realnie wpływających na rzeczywistość. Czyli polityków. Zatem nienawidzę Tuska, Kwaśniewskiego i całej tej mieszanki postkomuny z imitacją demokracji.

Gość gość
nie lubie dody nie lubie siwiec krupy baardzo puste d**y nie lubie czesia idioty ktory mysli ze jest taki cool z tymi swoimi debilnymi minkami ibisz to blazen podstarzaly ciulas nie lubie plytkich osobowosci a ci ludzie takie wlasnie maja no moze czesio sie do tego nie zalicza ale nie lubie go za to ze wydaje mu sie iz jest dowcipny a nie jest :)

Gość PanPopłucznik
ruuchałbym ją

Gość prawictwo pospolite 143
nie lubie tych osób - Górniak, Agnieszka Frykowska , Cichopek, Doda, Michał Wiśniewski, Beyonce, Anja Rubik, Joanna Krupa , K***in Mikke , Patrycja Kazadi , Sadowska , Prokop

Gość gość
Prokop jest ok czasami tylko jak babiarz sie zachowa ale ogolem spoko Patrycja Kazadi no coz czy chce czy nie chce musze przyznac ze piekna Kobieta z niej wyrosla :) Rubik hmmm....jest paskudna jak cholera i zastanawia mnie cala ta jej kariera bo niby jak mozna byc tak slawna z takim paskudnym wygladem szkieletora z krzywym zgryzem sepleniaca wystajacymi zebami i podbrodkiem oraz sincami pod oczami od anoreksji tragedia co sie lansuje w TV

do nielubianych moge jeszcze dodać chodakowska , Kożuchowska , Gessler Lubie - Marta żmuda trzebiatowska , Paulina Krupińska , Paulina Sykut , MArgaret , Przemysław Saleta, Anna Wyszkoni , Ibisz i jeszcze kilka innych postaci

prokop sie zachowuje czasem jak chhhuuj wiec dlatego nie lubie

Gość gość
Pieńkowska

Lubie - Anna Bałon , czesław Mozil , Huber Urbański To oczywiscie nie jest pełna lista ..

Gość gość
A coz ci jest winna Rusin ze jej nienawidzisz? Jak mozna kogos nie znosic choc ktos nie zrobil zadnej krzywdy to ja tego nie rozumiem.

I do osób które odbieram pozytywnie dodam jeszcze Emily bloom i MAja bohosiewicz

Gość gość
Nie lubię jej ex-męża i nie cierpię rudego skurwiela o nazwisku Tusk. :O

Gość gość
niecierpie tego skosnooka Bilguna czy jak mu tam.... Marnie mu wychodzi udawanie idioty, wszystko takie sztuczne i mysli ze jest z******ty i smieszny

Gość gość
częsciej sa nie lubiane kobiety niż męzczyzni wymieniliscie tutaj tylko 4-5 facetów i ze 20 kobiet

Gość gość
A ja nie cierpie Tomasza Lisa i Hanny Smoktunowicz, bo oboje wyrzadzili krzywde Kindze Rusin. I nie cierpie tez Camilli Parker Bowles.

Gość gość
Ja nie lubię np. Ewy Wachowicz, Pauliny Sykut, Zielińskiej, Makłowicza, Kurzajki, Jacykowa, Anety Zając, Sablewskiej, Paulli, Mrozu, w sumie wielu osób. Po prostu mnie denerwuje, jak czyjaś twarz jest w tv albo usłyszę głos tej osoby. A jak widzę Wierzbicką z Na Wspólnej to już mnie szlag trafia całkowicie.

Gość gość
"gość dziś A ja nie cierpie Tomasza Lisa i Hanny Smoktunowicz, bo oboje wyrzadzili krzywde Kindze Rusin. I nie cierpie tez Camilli Parker Bowles." tez nie lubie tego biczysa

Gość gość
sykut jest sliczna ..

Gość gość
a ja jej jakos nie lubie, drazni mnie :O

Gość gość
Sykut? Po konsultacji z wujkiem Google stwierdzam, ze - nie, nie kręci mnie

Gość gość
pienkowska no nudna jak flaki arogancka pipa rudy tusk i rudy lis bardzo nielubie brrrr jacykow debil palikot jeszcze wiekszy debil bardzo nie lubie jako aktora i uwazam go za miernote boryska szyca

Gość gość
Kingi Rusin jest zgorzkniałą złośliwą tetryczką.Jak ja widzę od razu przełączam kanał. Wstrętna baba.

Gość gość
gość 2014.06.14 nie lubie dody nie lubie siwiec krupy baardzo puste d**y X Doda nie jest pusta. No w sumie teraz mamy 2018 i znamy ją z innej strony. Ale Krupy nie lubię, jest wieśniarą do potęgi, codzień ma kilo tapety na twarzy, a krytykuje kandydatki do topmodel za tusz do rzęs... co za obłuda, żałosna jest. Nosi sztuczne rzęsy, botox w ustach i cekiny z remizy przy każdej możliwej okazji. Siwiec jest ładna i miła. I ma styl. X prawictwo pospolite 143 2014.06.14 Wyszkoni jakoś nie lubie z automatu, po tym jak moja koleżanka po koncernie podeszła do niej i powiedziała"cześć Anka jeszcze autograf dla mnie", a ta jej na to: "dla ciebie - Pani Anka" :D tragedia ;) I to były początki jej kariery, a już srała wyżej niż doopę miała. X Nie lubie Moniki Richardson, nigdy nie miała taktu, była prawie że obraźliwa dla swych gości, nie potrafi rozmawiać, kobieta na nieodpowiednim miejscu, pewnie ze względu na koneksje. x No i Katarzyna Skrzynecka...ta to w swym mniemaniu jest pewnie boginią. Teraz jest już naprawdę stara i może dlatego odrobinę spokorniała, ale kiedyś to był tak zadufany w sobie babsztyl i obrażający ludzi dookoła, że szok :D X Lubiłam Kożuchowska, ale co za dużo to niezdrowo... i jeszcze lansują ją na siłę jako sexbombę. Please... ona? Wszędzie jej pełno, wszędzie jej za dużo. Kontrakcik z diabłem? ;) X Nie lubię Kamela za bezczelność i wtrącanie się w zdanie swoim gościom.

Gość gość
Nienawidze wszystkich ludzi wystepujących w reklamach , zeby w piście na żyletki trafili!:-P

Gość gość
Nie lubie bardzo Kingii Rusin z tymi jej pogkadami o zwierzetach zenada a buty i torebki skorzane nosi. Jak juz ktos inna opinie od niej ma to przegrane ma. Jest osoba ktorej nie znoszę. Wtedy jej wywiady ja takie ze czuc że nie lubi tej osoby a z siebie robi gwiazdę. Tak naprawde kim jest panią od wywiadow tylko. Nawet w agencie mowili ze strasznie gwiazdorzyła