Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysoki wzrost

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą .Mam 187 cm wzrostu. W środowiskach w jakich się obracam są raczej dużo nizsi facecii. Jak i gdzie poznać kogoś dla siebie do związku??

Gość gość
a czemu nie może być nizszy?:-O mam fiuta większego niż większość facetów a jestem niski 172cm:classic_cool: I tak mogę się okazać za duży dla ciebie, przeszkadza ci tu coś:)

Gość gość
Słuchaj tego powyżej :D

Gość wolnyxvv
ja mam 189cm Chetnie bym Cie poznał :)

Gość gość
byłem najniższy w klasie ale jak byliśmy na obozie to się okazało że mam najwieksza fujare:classic_cool: A miałem dziewczyne ponad 180 i się okazało że ma trochę małą cipke jak dla mnie:classic_cool: take fakty a z faktami się nie dyskutuje za pomocą wzrostu:-D

Gość gość
Wydaje mi się że niższemu by to przeszkadzało - przynajmniej większości.

Gość gość
mnie nie przeszkadza, nawet poluje na takie duuże krowy:-D ps. sorry za krowa ale u mnie to komplement o podłożu seksualnym ;)

Gość gość
a w jakim jestes wieku ?

Gość gość
Wiesz co mi sie wydaje że jak facet jest niski i podobają mu się dużo wyższe dziewczyny to chce często żeby taka go zdominowała - a to już zupełnie nie moje klimaty

Gość gość
Szczerze bardzo wspolczuje, b ja mam 176cm i mimo iz jestem chuda, to jestem wieksza od wszystkich kolezanek, a nawet facetow.

Gość gość
no ciezko - nikogo tak wysokiego nie spotkałam z facetów

Gość gość
Nie wiem, ciężko mi doradzić gdzie mogłabyś poznać kogoś odpowiedniego, zwłaszcza że wzrost to jeszcze nie wszystko trzeba. To musi być to:) jak wiadomo... Myślę, że to musi wyjść jakoś spontaniczne. Jeśli mieszkasz w jakimś małym miasteczku to faktycznie może być problem, bo większość jest stosunkowo niska, ale jeżeli mieszkasz w dużym mieście to po prostu trochę cierpliwości na pewno sobie kogoś fajnego znajdziesz, wysokich facetów trochę jest, ostatnio nawet często widuję na ulicy takich 190 i trochę więcej. Ja mam 197 cm. Chętnie bym się umówił z taką dziewczyną jak Ty. Powodzenia.